Ko je bila Marija pre nego što je postala Vampirica (FOTO)

Moda i lepota 28. mar 202111:42 > 11. maj 2021 12:09
vampirica
Vampirica; Foto: BARBARA GINDL / AFP / Profimedia

Marija Hose Kristerna je zahvaljujući ekstremnim modifikacijama svog tela postala svetski poznata kao "Vampirica iz Meksika", a među njenim brojnim fotografijama koje se šire po Internetu, još se mogu naći i one koje je predstavljaju kao "običnu devojku iz komšiluka".

Nekada davno, Marija je izgledala upravo tako, kao devojka koja nam možda čak liči na nekog koga znamo.

Diplomirala je krivično pravo na Katoličkom univerzitetu u Meksiku, a poznato je da je tokom prvog braka bila žrtva porodičnog nasilja, što se i povezuje s njenom rešenošću da toliko modifikuje svoje telo – kao izraz snage žene. Sama kaže da se „oduvek osećala drugačija“.

„Kroz moju umetnost, ja izražavam lepotu koju želim da svet vidi. Da, volim da ljudi gledaju u mene, ali ja sam proizvod mog iskustva i onoga što me je okruživalo od detinjstva“, rekla je jednom prilikom čuvena Vampirica, podsećajući i na to da je lepota relativna stvar.

Prvu tetovažu uradila je sa 14, bio je to logo švedskog benda Bathory, a do danas je danas više od 95 odsto kože prekrila tetovažama, ima oko 50 pirsinga, ugradila je vampirske zube, rogove i druge implante, obojila je beonjače u crno…

Takva transformacija donela joj je mesto u Ginisovoj knjizi rekorda, „besmrtnost“ u alternativnom svetu, čak i voštanu figuru s kojom se fotografišu turisti.

 

Advokatica i majka četvoro dece danas ima 45 godina, fanove iz celog sveta, svoj studio za tetoviranje i liniju odeće pod nazivom Mujeres vampiro, učestvuje na raznim tribinama i tatu događajima.


*

*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Walker Bod Mod (@walker_bod_mod)


***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram