Kim, Naomi i Šer rade sve što dobre devojke ne rade

Kim i Naomi
Kim i Naomi; Foto: Profimedia.rs

Kim Kardašijan, Naomi Kembel i Šer u kratkom filmu "Bang" igraju opasne, seksi bajkerke i rade sve što "dobre devojke" ne rade, a usput vraćaju svetla reflektora na uzbudljivu modu šezdesetih.

„Dobre devojke nikad ne pokazuju svoje obline, kaže moja mama; i ne rade stvari koje su stvorene za muškarce. Pa, ove devojke su onda sigurno jako loše. One nisu kao kiša, lake i nežne, one su kao oluja. One vole da njihovo piće bude žestoko, a njihov čaj jako sladak. One ne vole roze boju i ne plaše se borbe“, izgovara narator prateći zavodljive pokrete utegnutih tela junakinja kratkog crno-belog filma modnog magazina „CR Fashion Book“.

Kim i Šer
Kim i Šer; Foto: Profimedia.rs

„Ženska banda“ su Kim Kardašijan (39), Naomi Kembel (49) i Šer (73), doterane u retro fazonu, obučene u crno, s ogromnim, natapiranim kosama. One hodaju ulicama Los Anđelesa zanosno njišući kukovima, razmenjuju misteriozne poglede, pale motore… I izgledaju jako moćno i kul.

Modni stručnjaci su film „Bang“ u najavi doživeli kao povratak senzibiliteta šezdesetih, ali zapravo je mnogo više od toga. Svaka od predstavljenih heroina dala je i intervju u kojem je „opravdala“ svoje mesto u ovoj atraktivnoj ekipi.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijan; Foto: Profimedia.rs

Kim je, na primer, govorila o svom angažmanu oko reforme krivičnog pravosuđa u SAD.

„Osećam da imam dužnost prema sebi i svojoj deci, više nego prema javnosti. Odgajam četvoro crne dece u ovom društvu, a naš sistem je veoma diskriminatoran prema tamnoputim ljudima. Želim da uradim što više da im olakšam život. Nisam znala puno o tome kako sistem funkcioniše, ali kad sam počela da kopam i kada sam shvatila koliko toga nije u redu, jednostavno nisam mogla da stanem.“

Kim i Šer
Kim i Šer; Foto: Profimedia.rs

Šer je pričala o istrajnosti i godinama.

„Došla sam u ove godine, a nekako sam i dalje slavna… To je zaista nešto posebno. Znam da i dalje činim ljude srećnim i to je moj dar“, rekla je Šer.

Naomi Kembel
Naomi Kembel; Foto: Profimedia.rs

A Naomi… Naomi je pričala o svom „vozi ili umri“ stavu.

„Nisam osoba koja će nestati kad neko padne. Tad sam najviše prisutna. I to znaju svi oko mene“, objasnila je kontroverzna manekenka.