Kendal Džener je fešn inspiracija za jesen

Kendal Džener
Kendal Džener, Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovi sivi, tmurni jesenji dani od kojih svaki liči na prethodni, ne bi trebalo da vas spreče da u svoje autfite unesete neke novine. A, ko bolje rizikuje sa čudnjikavim dizajnom i kombinovanjem boja koje su neuklopive od Kendal Džener?

Znamo da su braon tonovi ove godine totalno in, a Kendal je toga i te kako svesna. Ovaj vuneni džemper brenda Acne Studios odiše jesenjim, a ipak veselim vajbom. I taman kad smo svi prešli na manje torbice, ona nas iznenađuje sa velikom braon torbom sa krokodilskim paternom.

Kendal Džener
Kendal Džener, Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zeleni kaput sa krznom oko vrata i zglobova daje nam vajb 2000-ih, i oduševljeni smo. Ovo bi retko ko imao smelosti da obuče, zato nas Kendal sve inspiriše da izađemo iz svoje komfor zone i uradimo nešto smelo i nesvakidašnje. Život je previše kratak da bismo nosili dosadne stvari. Uz belu majicu, farmerke i dobre patike i spremni ste za polazak.

Kendal Džener,
Kendal Džener, Foto: LGjr-RG/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Ko kaže da crno i braon ne idu jedno sa drugim? Kendal ne.

I oduševljeni smo što imamo prilike da vidimo više ovakvih autfite i što nam braon boja ulazi na velika vrata. North face puf jakna je must have ove sezone – em je topla, em šik. Uz crne farmerke i nezaobilazne Martinke sve možemo izgledati kao ova manekenka.

Kendal Džener
Kendal Džener, Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako ipak niste spremni na modne rizike ove sezone, dovoljno je da nekim upečatljivim detaljem razbijete jesenju monotoniju. Kendal su i ove sezone dobre sunčane naočare sastavni deo svakog dobrog autfita. U šetnji odiše elegancijom u ovom vrlo modernom kaputu sa do sad neviđenim džepovima.

Kendal Džener
Kendal Džener, Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kendal se po mnogo čemu razlikuje od svojih sestara, a modni stil je jedna od tih stavki. Od nje možemo ukrasti po koji trik kako da uživamo u elegantnoj i šik jednostavnosti.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram