Kamila – carica koja ne uvlači stomak pred paparacima

Kamila Kabeljo
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Popularna pevačica Kamila Kabeljo proteklih nedelja prolazi kroz torturu na društvenim mrežama. Od kada su neki dušebrižnici primetili da se ugojila, paparaci ne prestaju da je prate i fotografišu na svakom koraku.

Pogledi i neprijatni komentari u stilu: “Ugojila si se”, nisu nešto čemu se raduje bilo koja osoba, a pritisak je utoliko veći kada je u pitanju javna ličnost, pa još toliko poznata poput Kamile Kabeljo.

Instagramom se, brzinom svetlosti, šire fotografije pevačice, na kojima džogira u parku, obavlja kupovinu ili prosto šeta sa psom ili svojim momkom Šonom Mendezom. Ljudi prave kolaže, stavljajući njene stare fotke pored ovih skorašnjih, ne bi li naglasili koliko se ugojila, a komentari ispod njih su prilično oštri i puni osuda.

Kamila Kabeljo
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Međutim, ništa od toga ne utiče na pevačicu. Nedavno je objavila i video u kojem se obratila svim dušebrižnicima.

“Trčala sam u parku, gledala svoja posla i pokušavala da vodim računa o svom zdravlju. Obukla sam top i video mi se stomak. Nisam ga uvlačila jer sam trčala i bila sam kao bilo koja druga normalna osoba koja ne uvlači stomak u svakom trenutku.“

Zatim se na trenutak zapitala kako izgleda.

 

“Onda sam se podsetila da je prošle sezone bilo u trendu biti u ratu sa svojim telom. Zahvalna sam na ovom telu, zahvaljujući kojem mogu da radim sve što poželim. Mi smo stvarne žene! Imamo obline i celulit i strije. I moramo to nositi s ponosom”, zaključila je pevačica.

Nakon svega mlada zvezda je nastavila da nosi ono u čemu se oseća udobno. Oblači helanke i sportske grudnjake, ne uvlači stomak, ne sakriva celulit i otvoreno pokazuje da joj tuđa mišljenja ne znače ništa.

Sa ovim fenomenalnim “nesavršenim” telom je snimila i spot za novu pesmu “Don’t go yet”, koja je brzo postala hit.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram