Kako se obući za doček Nove godine u Beogradu

Foto: Shutterstock

Hladniji dani nas uvek podsete da se ubrzo završava ova godina, i da treba da počnemo da se pripremamo za sledeću. A tu su i butici, modne kuće i brojni časopisi, koji su već počeli da daju predloge šta obući za ovu najluđu noć. Kao i svake godine, nešto je više popularno, a nešto je već izašlo iz mode, pa se mnogi utrkuju da isprate modne trendove i da nabave garderobu koja je najveći hit za ovu proslavu. Želja svake žene, a i mnogih muškaraca je da se obuku savršeno, i da zablistaju u ovoj noći.

Drage dame, evo predloga kako se možete obući

Dobro razmislite i odaberite kombinaciju koja se vama sviđa, a ne koja je pošto poto u trendu. Najbolja je ona garderoba i obuća u kojoj se osećamo prijatno, koja pristaje našoj građi i upravo će takva kombinacija dovesti do toga da se osećamo kao kraljica ili kralj te večeri. Ono što je godinama unazad najpopularniji komad garderobe za lepši pol su haljine.

Kratke, midi ili duge, zatim crna, crvena ili haljina sva od šljokica, koju god da izaberete važno je da vam lepo stoji i da se u njoj osećate prijatno. Energične svirke Beograd odavno izdvajaju u regionu, stoga je bitno obući se elegantno za novogodišnju noć, a da vam ipak bude dovoljno komforno da možete igrati bez ustezanja.

Muškarci, mislili smo i na vas

Odabir odela za pripadnike jačeg pola, predstavlja isto tako pravi izazov kao što je i biranje toalete za dame. Generalno vlada mišljenje da muškarci lakše i brže prave izbore kada je oblačenje u pitanju, ali to ne znači da i oni ne vole da budu primećeni na proslavama. Kao i za dame, na prvom mestu bitan je izbor mesta na kome će se održati proslava, pa se obucite u skladu sa tim.

Ako je proslava zamišljena kao glamurozna i sa dozom luksuza, onda je dobro odelo i neka efektna kravata odličan izbor. Ako je neka opuštenija varijanta dočeka, možete izabrati i neku sportsku eleganciju, pa će udobne pantalone i neka bela, crna ili košulja u boji, zaista izgledati lepo na vama.

Svirke izdvajaju Beograd od ostalih gradova u regionu

Kada se pripremate za najluđu noć u gradu, posebno ako planirate da posetite neki od najboljih restorana koji drže do mužičkog repertoara, želite da izgledate najbolje moguće. Za svirke u Beogradu se daleko čuje, to ne samo kod nas, već i u Evropi, posebno zbog muzičke scene koja je ostavila neizbrisiv trag na Balkanu. Bilo da je narodna, zabavna, rok ili folk nećete ostati ravnodušni na evergreen hitove i melos koji je toliko poznat i karakteritičan za naš narod.

Pripremite se na vreme za Novu godinu u Beogradu

Preporuka je da svakako ne čekate poslednji čas za kupovinu toalete ili odela. Kada se radi o odabiru odela za Novu godinu Beograd može biti sjajan izbor za šoping. Ponuda prelepih komada kako garderobe tako i obuće, ostaviće vas bez daha i verujte, biće vam veoma teško da se odlučite šta želite da obučete te noći. Ako ste pak ugledali neku toaletu u nekom časopisu i želite da je sašijete za proslavu Nove godine Beograd je takođe odličan izbor za odabir materijala. Kada uđete u prodavnicu gde se prodaju tkanine, ostaćete zapanjeni izborom i odluka sigurno neće biti nimalo laka.

Ako se odlučite da šijete garderobu, najbolje je da kada krenete u potragu za savršenom tkaninom, ponesete sliku haljine, a ljubazni prodavci će vam pomoći oko izbora najprikladnijeg materijala za željeni komad odeće. Takođe, ukoliko ste pronašli osobu koja će vam šiti garderobu, ona će vam kao profesionalac reći koji materijal odgovara, a i iskusno će vam preporučiti i koliko da kupite materijala prema vašim merama. Izaberite toaletu u kojoj ćete biti jedinstveni i sofisticirani, nešto što će i drugi poželeti da imaju, pa budite oni koji postavljaju trendove.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram