Kako najlepša žena na svetu zapravo izgleda bez stilista, frizera i šminkera

bela hadid
Foto: FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia

Kad nestane glamur

Ove nedelje u Njujorku je održana 16. dodela nagrada „Golden Heart“ iza koje stoji humanitarna organizacija „God’s Love We Deliver“. Među brojnim poznatim damama iz sveta zabavne i modne industrije našla se i Bela Hadid.

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Slavna 26-godišnja manekenka doslovno je blistala od glave do pete u predivnom modnom izdanju. Za ovu priliku obukla je zlatnu haljinu američkog dizajnera Michaela Korsa iz njegove kolekcije za proleće/ljeto 2023. godine, piše Zadovoljna.hr.

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Model midi-kroja s dubokim dekolteom pristajao joj je kao saliven, a Bela je haljinu kombinovala sa zlatnim sandalama na vezivanje.

Kada je u pitanju frizura, odlučila se za klasičnu zalizanu punđu kakvu često nosi i bira za glamuroznije događaje. Jednostavan bronzani mejkap savršeno se uklopio u ovo izdanje žene koju čak i mnogi stručnjaci nazivaju najlepšom na svetu.

Naime, nekoliko puta dosad upravo su joj tu titulu dodelili plastični hirurzi koji su ustanovili da ima savršene proporcije lica.

Međutim, često se uverimo da je takozvano savršenstvo poznatih dama zapravo samo iluzija koja se stvara uz pomoć vrhunskih šminkera, frizera i stilista.

Zahvaljujući njihovim uslugama, slavne dame dolaze na razne događaje u besprekornom izdanju, ali kada nakon toga skinu sa sebe šminku i odeću, zapravo su samo žene od krvi i mesa koje, kao i sve druge, imaju poneku nesavršenost.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sve bismo mi uz tim kakav ima Bela mogle da izgledamo kao dive, a to najbolje dokazuju fotografije koje su nastale dan nakon dodele nagrada.

Foto: Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tada je manekenka prošetala Njujorkom u potpuno drugačijem izdanju – bez šminke, bez frizure, bez glamurozne haljine.

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram