Kako jedna od najlepših žena sveta izgleda u 7 ujutru bez šminke

madelina genea
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zovu je modernom Sofijom Loren.

Kada je reč o posebnim lepotama koje se pamte, mnogi će pomisliti na zlatno doba Holivuda i žene tog vremena. Savršeno ime koje bez premca opisuje standarde je danas 88-godišnja Italijanka Sofija Loren – holivudska diva, model i modna ikona, legenda filma i boginja lepote.

A onda smo dobili njenu naslednicu, 35-godišnju glumicu i manekenku Madalinu Geneu, Rumunku koja neodoljivo podseća na Sofiju Loren i koja oduševljava pojavom, pa nikako da se nagledamo njenog egzotičnog izgleda.

Iako su joj često osporavali titulu moderne Sofije zbog estetskih korekcija koje je učinila kako bi bila sličnija slavnoj Italijanki, svejedno po fotografijama iz prošlosti možemo videti da je oduvek bila prirodna lepotica.

Takođe, jednom prilikom je objavila fotografije koje su nastale u jutarnjim satima nakon festivala u Kanu i na kojima je pozirala, kako ona kaže, bez trunke šminke.

„Sedam je ujutro, noć pre sam bila na zatvaranju festivala u Kanu. Probudila me uz svoj uobičajeni entuzijazam priredivši mi malu predstavu. Kaže ‘mogu li te slikati bez imalo šminke, ikakvih ukrasa, ikakvog nakita, ovako’. Osećala sam se kao da me udario kamion nakon dve nedelje obaveza i meseci snimanja… Ali kroz njen objektiv umor postaje plus“, napisala je tada uz objavu.

Inače, Madalina je rođena u Rumuniji, a s 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom. Veliki uspeh postigla je i ulogom u filmu ‘House od Gucci’, iako se pojavila samo na nekoliko sekundi, piše story.hr.

Majka je devojčice koju je dobila u vezi s rumunskim biznismenom Metjuom Stratanom. Navodno su problemi u vezi započeli kada im se rodila ćerkica, a šuškalo se da ih je uzrokovala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerar Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikapriom. Madalina je bila u vezi i s dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šnabel. Ta je veza bila kratkog veka jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram