Kako izgledaju cipele sa kristalima od 1.125 evra iz prve kolekcije Tamare Kalinić

Foto: Credit line: Mairo Cinquetti / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Tamara je postala i dizajnerka.

Tamara Kalinić već par godina predvodi modne trendove i zato nas ni najmanje nije iznenadila njena prva modna kolekcija.

Samo je bilo pitanje koji odevni komadi će nositi njen potpis, a sada je konačno dočekala svetlost dana Tamarina kolekcija cipela u saradnji sa brendom Ricagno.

Influenserka i blogerka, a sada i modna dizajnerka, objavila je sinoć na svom Instagram storiju modele iz sopstvene kolekcije. Ona je takođe podelila i fotografije sa svečane večere koja je organizovana u jednom hotelu u Milanu, povodom puštanja u prodaju ovih cipela.

Tamarina kolekcija se sastoji od šest modela u tri boje – beloj, crnoj i zelenoj. Svi modeli su ručno rađeni u Italiji, od antilopa i imaju visoku potpeticu. U kolekciji se nalaze četiri modela sandala i dva zatvorena špicasta modela.

Najjeftinije sandale koštaju 695 evra, pertlaju se oko noge i imaju perje na pertlama.

Biserni model u beloj boji koji se takođe pertla oko nogu košta 860 evra, dok se sledeći model, optočen kristalima prodaje po ceni od 995 evra.

Najskuplji model košta čak 1.125 evra, a reč je o zatvorenoj, špicastoj cipeli sa visokom potpeticom koja je optočena kristalima.

Koji se vama model najviše dopada?

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram