Kako danas izgledaju frajeri (i jedna cica) Samante Džons

Moda i lepota 18. jan 202122:12 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Hutchins/face to face / Kathy Hutchins / LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pamtimo je po samopouzdanju, kao ženu bez dlake na jeziku koja se izborila za svoje izbore i seksualnu slobodu. U seriji "Seks i grad" Samanta Džons je imala seks sa 35 muškaraca i jednom ženom. Gde su njeni legendarni frajeri danas?

Neki od muškaraca Samante Džons su nudili vruć seks, ali su bili emocionalno toksični, dok su drugi bili čedniji.

Smit Džerod je definitivno ostao broj jedan i najduže se zadržao u Samantinom životu. Posle „Seks i grada“ glumac Džejson Luis je snimao još serija i zalagao se za prava LGBT zajednice.

Džejson Luis
Foto: Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Danas je dugu kosu zamenio kratkom i tamnijom, a umesto sveže obrijanog lica nosi bradicu. Prošle godine se verio sa dugogodišnjom devojkom Liz Godvin. Luis ima 49 godina.

Drugi Samantin dečko kog se svi dobro sećaju je hotelski magnat Ričard Rajt. Igra ga glumac Džejms Rimar koji danas ima 67 godina.

Džejms Rimar
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegova impozantna holivudska karijera obuhvata 171 ulogu od 1978. kad je počeo da glumi. Oženjen je i ima dvoje dece. Uglavnom je u filmovima i serijama igrao negativce.

Adama Bola, usputnu Samantinu šemu je tumačio glumac Bobi Kanavale. Do sada je imao oko 110 uloga, a jedan od poslednjih filmova u kojima smo ga gledali je Skorsezeov „The Irishman“. Bobi danas ima 50 godina.

Bobi Kanavale
Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dominik je uspeo da slomi Samantino srce. Glumac Džon Ši koji ga je igrao danas ima 71 godinu, a pamtimo ga po mnogim ulogama kao što su one u serijama „Law & Order“, „Gossip Girl“ i „The Good Wife“. Veliki je zaljubljenik u pozorište.

Džon Ši
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

I na kraju bonus – brazilska glumica Sonja Braga koja je u seriji igrala Mariju, ženu s kojom je Samanta bila u vezi. Sonja danas ima 70 godina, i dalje je aktivna, a tokom dugogodišnje karijere je bila u vezama sa Dejvid Li Rotom, Robertom Redfordom i Klintom Istvudom.

Sonja Braga
Sonja Braga danas; Foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

HBO je nedavno potvrdio da će se snimati nove epizode hit TV serije „Seks i grad“, ali bez Samante, odnosno Kim Katral.

*
Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram