Kako danas izgleda Kristl iz „Dinastije“

Moda i lepota 06. jan 202116:49 > 11. maj 2021 12:10
Dinastija
Foto: Aaron Spelling Prods Collection / Everett / Profimedia

I oni koji nisu gledali "Dinastiju" verovatno znaju ko je Kristl Karington koju je tumačila Linda Evans.

Iako joj je „Dinastija“ donela ogromnu slavu, privatno je proživljavala brojne turbulencije.

Nakon kultne serije Linda se praktično povukla iz glume, i snimila je samo nekoliko nezapaženih uloga i retko se pojavljivala u javnosti. Pisalo se kako je lepo ostarila i da i dalje privlači pažnju, a onda je 2017. godine u javnost dospeo snimak njenog hapšenja. Pokazala je sasvim drugačiju Lindu koju gotovo niko ne bi prepoznao.

Policija je tada kod nje u automobilu pronašla veću količinu tableta za koje nije imala recept, a glumica se pravdala da ih je uzela zbog bolova u leđima. Njeno hapšenje desilo se 2014. godine, a dobila je uslovnu kaznu. U potresnoj je životnoj ispovesti priznala i kako je godinama patila od depresije i da je razmišljala o samoubistvu. O svemu je detaljno i otvoreno progovorila u knjizi ‘Recipes for Life’.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evans (@lindaevansofficial)

Iza zvezde omiljene serije 80-ih su dva razvoda, a onaj od Džona Dereka koji ju je ostavio zbog 30 godina mlađe devojke potpuno ju je slomio, prenosi Tportal.

‘Bila sam ljuta i tužna, ali danas mi je drago zbog svega jer me je baš Džon nagovarao da se odreknem karijere. Da sam ostala s njim ne bih prihvatila ulogu u Dinastiji“, priznala je. Od 1989. do 1998. bila je u vezi s muzičarem Janijem. Tada je često počela da posećuje plastične hirurge, a kad ni novi izgled nije mogao da je učiniti srećnom, posegla je za drogom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evans (@lindaevansofficial)

Danas Linda Evans ima 78 godina i dalje snima filmove i serije. Godine 2009. je pobedila u četvrtoj seriji britanskog rijalitija ‘Hell’s Kitchen’. Drugi suprug Sten Herman preminuo je od leukemije 2002. a danas ima partnera koji je anoniman. Priča se da su se tajno venčali.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram