Kako da se obučeš kao da si upravo sišla sa piste Nedelje mode u Parizu

Foto:Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obucite se u stilu svetskih modela.

Nedelja mode u Parizu ponovo je uspela da nametne nove trendove, ustoliči već postojeće i odbaci neke aktuelne.

Revije iz Pariza kreirale su pravu modnu bajku u kojoj se prepliću prepoznatljiv francuski šik s dodatkom večne klasike, ali i ekstravagantnom notom.

Gledajući kolekcije za predstojeće proleće i leto, sigurno ste poželele da se neki od komada sa piste nađu u vašem ormaru. A, ako ne isti, onda bar sličan.

I, zato ćemo vam predstaviti neke od stvari koje se mogu naći u radnjama u Srbiji, a koje će vas učiniti kao da ste upravo sišle sa modne revije.

Revija je bilo mnogo, modela još više, a ovu se neki koji su nas oduševili.

Modna kuća Chloe je prezentovala kolekciju u kojoj su preovladavale crne i bele nijanse, ali i kožni komadi.

Nama je naviše pažnje privukla na prvi pogled jednostavna kombinacija – crne biciklističke i top, ali mrežasta haljina preko je začinila izgled.

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prva dva komada možete naći na svakom koraku, ali ne i ovakvu haljnu, pa smo zato pronašli zamenu za nju – mrežastu bluzu.

Foto: Stradivarius, Bershka

Stradivarius top i Bershka biciklističke koštaju po 1.590 dinara, dok je cena mrežaste bluze, takođe iz Bershke 2.590 dinara.

Revija brenda Vetements, iza koga stoji čuveni Demna Gvasalia oduševila je zaljubljenike u modu. Predimenzionirane jakne, široke pantalone i oversajz košulje, dominirale su kroz čitavu reviju.

Foto: Credit line: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan autfit se izdvojio i to u zebrastom dezenu od glave do pete.

Animal print je i ove godine popularan, a slične pantalone kao ove sa fotografije možete da nađete u Zari za 2.590 dinara.

Foto: Zara

Da su koža i mrežasti komadi i dalje in, dokazala je i Isabel Marant.

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je predstavila mešanu, mušku i žensku kolekciju, a jedan od upečatljivijih stajlinga koji smo uspele da iskopiramo je zapravo muški, ali i na devojkama može da stoji savršeno, a dokaz su sledeći komadi.

Foto: Bershka
Foto: Zara

U ormaru sigurno posedujete crne kožne pantalone, a naš predlog malo šireg modela možete da kupite u Zari za 3.290 dinara, dok vas mrežasta majica čeka u Bershki po ceni od 1.990 dinara.

Pored ovih stvari, na revijama su predstavljeni i određeni klasici, poput širokih belih košulja, muških krojeva pantalona i kožnih jakni, mahom u crnoj boji.

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram