Kako četiri manekenke ostaju šik i kada je napolju ledeno

Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pred nama su ledeni zimski dani koje bismo najradije proveli pod ćebetom – ali ipak, svakodnevne obaveze od nas zahtevaju da izgledamo „skockano“ i kad je minus. Inspiraciju za način da ostanete šik, a da vam bude toplo kad je napolju ledeno, potražili smo kod najpoznatijih manekenki današnjice.

Modeli uvek znaju najbolje stilske trikove da i tokom zime istaknete svoju figuru i modni ukus.

Irina Šajk

Foto: Patrick Guzman by MC / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prelepa Ruskinja nosi kožni mantil, komad koji se ove sezone vratio na velika vrata. Ako ponesete mantil u braon boji, bićete u koraku sa poslednjim trendovima, jer trenutno svi nose braon.

Ova tipično jesenja boja funkcionisaće i na zimu ako je ponesete sa tamnijim tonovima. Irina nam je pokazala da crno i braon ipak mogu da idu zajedno i izgledaju odlično.

Hejli Biber

Foto: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odvažite se da ove zime nosite kaput u svetloj boji, ili u nekom efektnom dezenu. Jedan takav komad u ormaru učiniće čuda za svaki zimski autfit koji osmislite.

Dokaz je manekenka Hejli Biber. Ona je odabrala kaput u beloj boji sa atraktivnim detaljima. Bela boja je totalno otvorila klasičnu zimsku kombinaciju crne rolke i sivih pantalona.

Kendal Džener

Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zima ne može proći bez šuškave jakne, a Kendal Džener nam pokazuje da može da izgleda seksi. Punjena jakna odlično greje, a ako odaberete kraći model, možete se lako poigrati proporcijama.

Uz kratku šuškavu jaknu odlično pristaju duboke pantalone ili suknja, ali i recimo duga pletena haljina – odeća koju obožavamo da nosimo zimi. Kendal šeta zebra pantalone, mladalački trend koji će isprobati najhrabriji.

Hajdi Klum

Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaputi od veštačkog krzna su akutuelni već nekoliko zima unazad, a nije ni čudo: izgledaju šik a pritom greju. Nije im odolela ni najlepša Nemica Hajdi Klum, koja je odabrala jedan u plavoj boji.

Manekenka bundicu nosi u autfitu idealnom za posao: dobre farmerke, topla bela rolka, ušuškani šal, torba i čizme – uz sve te komade, za vas neće biti zime, a izgledaćete moderno.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram