Kakav autfit! ASAP Rocky potpuno zasenio Rijanu na crvenom tepihu

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podrška je očigledna.

Rijana i njen partner Asap Roki, pojavili su se sinoć na crvenom tepihu povodom premijere filma Wakanda Forever u stajlingu koji nam deluje kao da je deo kostimografije ovog filma.

Riri je blistala ponosno pokazujući svoju postporođajnu figuru u haljini kolekcije brenda Rick Owens za jesen/zimu 2022. godine.

Haljinu karakteriše izrez bez bretela, suknja ribljeg repa i detalji od pepluma, obasjani šljokicama koje prave odsjaj svetlosti.

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, iako je glavna zvezda ovog pojavljivanja bila pevačica koja se porodila u maju, a koja će sutra, 28. oktobra, objaviti novu pesmu prvi put posle šest godina, moramo da priznamo da je ovo pojavljivanje ipak ukrao njen dečko.

Asap Roki je rešio da potpuno podrži svoju partnerku čak i kada je reč u oblačenju pa se tako u njenom društvu pojavio u krajnje neobičnoj garderobi koja je delovala kao komplet sa Rijaninom toaletom.

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reper je nosio dugačku košulju iste boje kao pevačicina haljina, a pantalone su bile iz dva dela otkrivajući oversized dugačke nogavice različitih boja.

Asap nas poslednjih godinu dana šokira raznim tračevima i nedavnim hapšenjem tik pred Rijanin porođaj, a sad nas je totalno oduvao svojom smelom pojavom na crvenom tepihu.

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se svašta šuškalo povodom njihovog odnosa, iz priloženog možemo da vidimo da su oni srećniji nego ikada, a ako ništa, Rijanina figura i sinoćni izgled sigurno to dokazuju.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – Poznate dame na crvenom tepihu 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram