Kad skinu dres, neprepoznatljive su: Naše moćne odbojkašice

Foto:Screenshot/Instagram/lazaaa7/coti_18/milicatasic12

Zlatne devojke o kojima se priča i van terena.

One su uspešne odbojkašice koje praše na terenu, a svojim izgledom privlače pažnju gde god da se pojave.

Na svetskom prvenstvu u odbojci smo se uverile koliko su vrsne i profesionalne sportistkinje, ali kada skinu dres, one plene šarmom, modernim odevnim kombinacijama i atraktivnim izgledom.

Ljiljana Ranković

Ljiljana na svom Instagramu često deli fotografije kako s terena, tako i one sa putovanja na kojima pokazuje svoje izvajano telo, ali i one sa proslava, gde njena lepota i elegantan modni stil dolaze posebno do izražaja.

Slađana Mirković

Slađana je jedna od uspešnijih naših odbojkašica, a to dokazuje i titula najboljeg tehničara u Evropi, ali i svetu u juniorskoj konkurenciji. Pored blistave karijere, na njenim profilima na društvenim mrežama možemo da je vidimo i iz jednod drugog ugla. Ona tamo deli fotografije iz svog svakodnevnog života, sa prijateljima i iz prirode, a po njima vidimo da je Slađana van terene nežna devojka sa prefinjenim stilom.

Milica Tasić

Milica je jedna od najlepših srpskih odbojakašica, a to dokazuju i njene fotografije na Instagramu sa putovanja i iz izlazaka. Milica je bila nekadašnja obojkašica Crvene zvezde, koja je karijeru nastavila u Americi gde je upisala koledž. I dalje je uspešna na terenu, ali i njene odevne kombinacije privlače dosta pogleda.

Tijana Bošković

Tijana dolazi iz sportske porodice. Bila je proglašena najkorisnijom odbojkašicom Svetskog i Evropskog prvenstva, a kada skine dres, može se pohvaliti prefinjenim stilom. Tijana se van utakmica i treninga trudi da uvek bude sređena, a to najbolje možemo videti po njenim fotografijama na Instagramu.

Katarina Lazović

Po mišljenju mnogih navijača, jedna je od najlepših naših sportiskinja. Oduševila je na poslednjem Evropskom prvenstvu vrhunskim potezima, fenomenalna je i sada na Svetskom, ali i nakon završene reprezentativne akcije privlači dosta pažnje na terenu. Mada, i van njega, Katarina je često glavna tema, a sve to zahvaljujući besprekornoj lepoti i modernom stilu.

Koja od njih je vaš favorit?

***

BONUS VIDEO: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram