Kad se na crvenom tepihu pojavila 73-godišnja dizajnerka, sve je stalo

Foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je moguće da ovako izgleda?

Modna dizajnerka Vera Vang izgleda kao da je pronašla eliksir za večnu mladost. Ona ima 73 godina, a na BAFTA crvenom tepihu je svojom pojavom bukvalno zaustavila vreme.

Kreatorka, koja je poznata po svojim kultnim venčanicama, pokazala je struk i trbušnjake u crnom kratkom topu i beloj haljini koja je opušteno padala.

Nosila je i velike glamurozne naočare zbog kojih je izgledala još mlađe.

Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Slavna dizajnerka je ranije otkrila svoje bjuti tajne za svež izgled u sedamdesetim. Ona obožava kupke, a stalno koristi bebi ulje za hranjenje i umirivanje kože. Njena druga najvažnija bjuti navika je SPF krema, a kaže da koristi faktor 30.

Vera voli da trening sa tegovima, ali nikada ne koristi bučice teže od kilogram. Njena omiljena aktivnost je vožnja bicikla. Međutim, priznala je da baš i ne uživa u vežbanju. Zato radije igra golf i tvrdi da je u tome „užasna, ali entuzijastična“.

Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Ključ njene zdrave ishrane je u tome što nikada ne propušta obrok, a trudi se da jede raznovrsno.

„Prolazim kroz faze onoga što jedem za ručak: volim sašimi sa smeđim pirinčem i povrćem, kineski pareni brokoli sa piletinom i pirinčem, ili salatu od artičoke i ribu“, rekla je.

Ona takođe jede brzu hranu – jednom kada je danima snimala sa svojom ekipom, svaki dan je jela Mekdonalds.

„Znam da ljudi kažu da je to loše za tebe, ali ja mislim da nije. Nije mnogo gore od mnogih drugih stvari na tržištu”, bila je iskrena Veng.

***
BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram