Jovana Stojiljković u crnom odelu napravila pometnju u Beogradu, a cipele su jednom rečju – bomba

Marija Mladjen/ATAImages

Efektno izdanje.

Mnoge poznate ličnosti okupile su se sinoć na dodeli „Zlatnih antena“ u Domu omladine u Beogradu kojim je završen 13. festival TV drama i serija FEDIS.

Nagrađena glumica Jovana Stojiljković privukla je veliku pažnju i svojim stajlingom.

Jovanine modne kombinacije uvek su besprekorne, što je pokazala i ovom prilikom kada je primila priznanje „Milena Dravić“ za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu Vera.

Ona ni ovog puta nije razočarala jednostavnim, a veoma efektnim stajlingom koji je birala za ovu priliku.

Devojka glumca Gorana Bogdana obukla se od glave do pete u crnu boju, ali je crnilo odlučila da razbije moćnim detaljem — neklasičnom zlatnom ešarpom sa krupnim šljokicama.

Marija Mladjen/ATAImages

U pitanju je crno odelo koje se sastojalo od crnog sakoa i crnih pantalona s nešto širim nogavicama, kao i crnog topa.

Stajling je zaokružila crnom torbom, dok je od obuće ponela cipele s vrtoglavim platformama, koje je modna kuća Versaće pre nekoliko sezona vratila u modu.

Marija Mladjen/ATAImages

Naime, od njihove tadašnje modne kolekcije, influenserke su svuda nosile ovaj model, a Jovana se opredelila za crnu boju. Ovaj bombastičan model potpuno razbija šablon romantičnih modnih kombinacija na kakve smo navikli od Jovane.

Inače, pored Jovane, i njen kolega Milan Marić je dobio priznanje. Njemu je žiri festivala dodelio nagradu „Ljubiša Samardžić“ za glavnu mušku ulogu za seriju Pad.

Da podsetimo, Jovana se proslavila ulogama u serijama Senke nad Balkanom i Jutro će promeniti sve, a ubraja se među naše najtalentovanije i najperspektivnije mlade glumice. U vezi je sa kolegom Goranom Bogdanom. Njih dvoje upoznali su se na snimanju serije “ Senke nad Balkanom“ i vrlo brzo se među njima rodila ljubav.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram