Jelena Đoković ućutkala sve posebnom haljinom

jelena đoković haljina
Foto:EPA/SEBASTIEN NOGIER

Jelena Đoković često je na meti onih kojima nije simpatična, pa je kritikuju zbog apsolutno svega. Te kritike su, barem nakratko, utihnule nakon što se Jelena fotografisala u haljini leta.

Supruga Novaka Đokovića nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u lepršavoj laganoj haljini na sitne tufne. Ova kratka haljina u hipi stilu sa ovalnim izrezom oduševila je njene pratioce. A kako i ne bi jer malo ko može da nađe manu jednoj od najpopularnijih haljina, koja se iznova vraća u modu.

View this post on Instagram

? ?

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Otuda i brojne pohvale za Jelenin izgled, a mnogi su se pitali i koji brend se krije iza toga. Jelena je ljubazno odgovorila da je u pitanju ASOS, brend i popularna onlajn platforma za kupovinu odeće.

View this post on Instagram

??‍??

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Svideo se fanovima i Jelenin šešir, pa ih je zanimalo i gde je njega nabavila. Kako kaže, šešir je sasvim običan, i ne seća gde ga je kupila – negde usput na plaži.

Pročitajte još:


Sve ovo je prava retkost, naročito poslednjih dana jer je Jelena na udaru svih onih koji imaju vremena da kritikuju druge. Prvo ih je jako razljutila jer se osmelila da sprema ajvar. Nakon što je na Instagramu objavila kako u šerpici priprema ajvar „po naški“, napali su je kao da je uradila nešto neoprostivo.

Ove lepe reakcije na Jeleninu haljinu bile su osveženje, ali samo kratko jer su je po internetu nedugo potom iznova osuđivali. A za sve je kriva frizura.

View this post on Instagram

?‍♀️??

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Naime, Jelena se pohvalila ds kosu uvija čuvenim krpicama i pokazala svoje „domaće“ lokne. I to je bio povod da hejteri kažu sve što im je na duši – da se ona samo pretvara u želji da se predstavi kao obična žena. Tek ponegde se moglo čuti da je to baš lep gest jer ona može da plati najbolje moguće frizere.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram