Jedna od najlepših žena sveta prošetala u Kanu u bezobrazno goloj haljini

Foto:Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna manekenka Bela Hadid pojavila se čuvenoj Kroazeti u Kanu u odvažnom izdanju.

Manekenka Bela Hadid prošetala je crvenim tepihom Kanskog filmskog festivala. Sve oči bile su uprte u njenu Saint Laurent haljinu boje kože, koja je bila providna i koja je ovog puta, mnogi su saglasni, pokazala više nego što je potrebno ako želite da zadržite titulu žene koja neguje dobar stil.

Smeđa gola haljina je imala duboki izrez s prednje strane, dok je pozadi otkrivala potpuno gola leđa. Neke je podsetila na prozirnu zavesu od tila koja je bila obavijena oko njenog tela.

Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svoj holivudski izgled Bela je upotpunila vrtoglavo visokim sa kestenjasto-crvenim potpeticama, dok joj je kosa padala u diskretnim valovima preko leđa. Ceo autfit upotpunila je minđušama od dragulja i prstenom sa veoma skupim žutim dijamantom.

Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

Samouvereno se prošetala crvenim tepihom, a onda je stala da pozira okupjlenim fotografima i nije ni trenutak skidala osmeh sa lica.

Njen današnji autfit pobrao je komplimente njenih vernih pratilaca na društvenim mrežama, ali i pokrenula pitanje da li je baš ovoliko daleko morala da ode kako bi privukla pažnju javnosti.

Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bela Hadid je stigla u Kan prošle nedelje, a nekoliko slika manekenke kako se sunča i uživa na francuskoj rivijeri dospelo je na društvene mreže. Čini se da je Bela čekala pravi trenutak da se pojavi i pokaže šta je to što je danima čuvala za čuveni filmski festival.

Ovo je ujedno njeno prvo pojavljivanje od 2022. godine, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram