Izbor torbe govori o vama više nego što mislite

tašne
Foto: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaštitni znak svake žene je njena torba, a većina žena u svom garderoberu ima bar nekoliko različitih torbica. Međutim, da li ste se ikada zapitali šta odabir torbe ili pak stvari koje nosite u njoj govori o vama.

Katrin Eisman dve godine je istraživala šta to žene nose u svojim torbama. Potom je objasnila da postoji gotovo 40 tipova ličnosti koji se mogu svrstati u četiri glavne kategorije. Proverite kojem tipu vi pripadate.

Minimalista

Žene koje pripadaju ovoj kategoriji su majstori organizacije. U njihovoj torbi se nalaze novčanik, ključevi, mobilni telefon i naočare za sunce. Predmeti koji nemaju svrhu neće se nikada naći u njihovoj torbi. One tačno znaju gdje im se šta nalazi, izuzetno su organizovane, kod njih je i u životu i u torbi sve tip-top.

Kreativka

Torba koju najbolje opisuje izraz „rupa bez dna“ priprada ženama koje se definišu kao kreativke. U njenoj torbi može se naći svašta – od zaboravljenih neplaćenih računa do termosa s kafom. Kreativke obično biraju torbe jarkih boja kojima pokazuju svoju otvorenu prirodu i pristupačnost.

Junakinja

Ona zna da je život pun iznenađenja i spremne su za njih. U torbi nosi mnogo stvari, ali svaka ima svrhu. Tu su i četkica za zube i ukrasi za kosu, a često se može naći i punjač za mobilni telefon, nakit i tome slično.

Brižna

Kada vam zatreba flaster ili tableta protiv bolova, obratite se brižnoj duši. U torbi uvek ima predmete koji bi mogli da zatrebaju drugima. Brižne duše su jako osećajne i vole da uz sebe uvek imaju i knjigu koja ih vodi u svet mašte.

Male torbe

Manje torbe će da izaberu žene kojima ne treba mnoštvo stvari, novca, ali i prijatelja da bi bile srećne. One su zadovoljne i s malim brojem prijatelja s kojima imaju iskren i kvalitetan odnos, piše klix.ba.

Srednje torbe

Srednje torbe izbor su žena koje vole osećaj sigurnosti. One se uvek dobro informišu pre nego bilo šta odluče. Ako je njena torba još i moderna i odabrana s puno stila, onda je i osoba koja je nosi samouverena, otvorena za nova iskustva i poznanstva.

Velike torbe

Velike torbe obično pripadaju ženama koje imaju raznolika interesovanja i koje vole da uče nove stvari. Torbe koje se nose preko ramena su zaštitni znak žena koje su izuzetno dobro organizovane. Torbe sa ručkom preferiraju odgovorne žene koje vole da budu na vodećim pozicijama.

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram