Iskreno, nije mi jasno šta je to Nikol Kidman obukla

Moda i lepota 19. apr 202209:53 > 14:23
Nikol Kidman, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikol Kidman važi za ikonu u svakom smislu, ali ovaj stajling nam nije jasan.

Nikol Kidman i njen suprug Kit Urban izgledaju izuzetno srećno dok se drže za ruke na premijeri njenog istorijskog akcionog filma ‘Severnjak’.

Pored toga što su pozirali za brojne fotografije sa rukama omotanim jedna oko druge, glumica Big Little Lies i kantri zvezda, razmenili su poglede pune ljubavi dok su zajedno hodali crnim tepihom.

Nikol Kidman i Kit Urban, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je njen muškarac nosio klasično potpuno crno odelo i kravatu, oskarovka je rizikovala i obukla pomalo čudnu haljinu. Osim što je kroj izuzetno sakriva i krivi njenu figuru, ova boja je i dalje nejasna. Da li je boje senfa ili limete, ili je možda u pitanju miks?

Još je ukrašena cirkonima i krljuštima, kao i narandžastim perjem na ramenima, te ne znam kako da je progutam iako je Prada. Doduše, nakit je zaista fenomenalan i brenda je Orlov.

Nikol Kidman, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je i u pedesetim prezgodna, ali ova haljina ju je potpuno pojela i deluje kao veliko, perjano senfasto čudovište. A, iskreno nije nam jasna ni ova crna rolka?

Nikol Kidman, Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Ona je ovu, nazovimo smelu, haljinu upotpunila srebrnom torbicom – i to ne znamo kako je sklopila. A, svoju kestenjastu kosu ukrotila je u elegantnu frizuru, sa nekoliko kovrdžavih pramenova ostavljenih dole da nežno uokvire njene crte lica.

Njena glamurozna šminka sastojala se od prelepog sjaja ‘zdravog’ izgleda, karmina boje kože, crne olovke za oči i sve je upotpunila sa dva masivna dijamantska prstena.

Nikol Kidman, Ana Tejlor Džoj, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe, obula je i elegantne sandale na visoku petu, i to u crnoj boji.

Sve u svemu, toliko malo elemenata ovog autfita, a deluje kao natrpano.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram