Hrvatska glumica na Vogue listi najbolje obučenih u Veneciji

Tihana Lazovic
Tihana Lazović Foto:ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Italijanski Vogue izabrao je najbolje odevene zvezde na 78. Venecijanskom filmskom festivalu, a među njima je bila i Zadranka Tihana Lazović. Veliko je to priznanje i za hrvatsku glumicu i za dizajnerku Lanu Puljić koja potpisuje kreaciju u kojoj je Tihana šetala na svečanosti.

Za premijeru filma „Paunov raj“ italijanske rediteljke Laure Bispure, sa Tihanom Lazović u glavnoj ulozi, glumica je nosila sjajnu kombinaciju od teksas pantalona visokog struka i raskošnog kroja u obliku zvona. Pantalone su dopirale do poda, a ispod njih su virile crne cipele u špic, piše zadovoljna.hr.

Tihana Lazovic
Tihana Lazović Foto:ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Uz vrlo efektne pantalone, savršeno pristaje kratka crvena jakna sa crnim detaljima i dvorednim kopčanjem. Jakna izgleda posebno atraktivno sa leđa jer otkriva gola leđa. Odeća koju potpisuje dizajnerka Lana Puljić Tihana upotpunjena je velikim sunčanim naočarima.

Izborom među najbolje obučenim na 78. Venecijanskom filmskom festivalu prema sudu prestižnog Voguea, 30-godišnja glumica iz Zadra našla se u društvu svetskih zvezda poput Kejt Hadson, Margaret Džilenhol, Dakote Džonson, Kristen Stevart i Adriana Lima, koja je takođe očarala svojim modnim izdanjima.

Tihana Lazovic
Tihana Lazović Foto:ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia