Hrvatska blogerka se udala u šik ASOS haljini od 60 evra

Ana Bacinger Foto:Tomislav Miletic/PIXSELL ; instagram.com/anabacinger

Da ne morate da izdvojite pravo malo bogatstvo kako biste izgledali spektakularno na venčanju, dokaz je jedna od najbolje obučenih Hrvatica - Ana Bacinger. Ova modna blogerka autentičnog stila udala se u haljini brenda ASOS, koja košta samo 60 evra.

Pronalazak savršene venčanice mnogim budućim mladama je najteži zadatak – jer nije lako uklopiti budžet sa našim željama.

Ipak, da je moguće naći haljinu koja će savršeno odgovarati vašoj modnoj viziji, a neće vas puno koštati, pokazala nam je prelepa Ana Bacinger. Samo treba potražiti na neočekivanim mestima.

Ana, koja već dugi niz godina vodi uspešan modni blog, svoju neobičnu haljinu pronašla je u ponudi high street brenda ASOS, a platitla ju je samo 60 evra.

Ova devojka ima sasvim nesvakidašnji stil, ne preza od jarkih boja i upečatljivih krojeva. Stoga je izabrala haljinu koja je prošivena, a materijal liči na jaknu – a uz njene cipele, suptilni veo, šminku i frizuru – izgledala je očaravajuće.

Ana je kasnije otkrila da je njeno venčanje bilo u Rovinju, u krugu malog broja prijatelja.

Šminku i frizuru uradila je sama, dok su zlatne sandale njujorškog brenda Loeffler Randall.

Ana je za Buro otkrila da je venčanicu zapravo prepravila.

„Iste sekunde kad sam je videla sam znala da je to moja venčanica – totalno neočekivani materijal s odličnom teksturom, volumen kakav obožavam, boja koja nije ni bela, a nije ni ružičasta, dužina do gležnja da se vide moje divne cipele… Bila je to ljubav na prvi pogled. Veče pre venčanja sam u nekom svom hiru odlučila da mi smetaju njene naramenice i jednostavno sam ih odrezala i tu se onda dogodila prava ljubav! Ukras za kosu sam radila sama jer je onaj koji sam naručila zapeo na pošti, tako da je celi look zapravo nastao par dana pre samog venčanja“, objasnila je Ana.

***

Bonus video: Pravilno feniranje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram