Hrvatica napravila bum u Americi: Pobegla sa dva kofera i 1.000 dolara, a sad šokirala priznanjem koliko troši godišnje

Foto: Anna Webber / Getty images / Profimedia; Instagram/kokobeaute

Kornelija je osvojila Ameriku.

Kornelija Slunjski ima 32 godine, pre deset godina je iz Hrvatske otišla za Ameriku sa dva kofera i 1.000 dolara u novčaniku. Danas zarađuje više nego dovoljno, a New York Post piše o tome kako godišnje potroši 37.000 dolara na kozmetiku i ulepšavanje.

Kornelija ili Koko kako je danas zovu, je vizažistkinja iz Zagreba, a deo života provela je u Srbiji učeći posao od čuvenog beogradskog frizera Aleksandra Kapriša.

„Kapriš je jedan od najpopularnijih frizera na ovim područjima, te je prepoznao moj talenat i povjerio mi vođenje nekoliko makeup seminara. Radila sam uz bok s njime na snimanjima nekih od najvećih balkanskih zvijezda“, rekla je Kornelija za Wannabe magazin.

Sada, posle deset godina u Americi, ona je još jedna žena s ovih prostora koja je ostvarila veliki uspeh ne mestu gde je konkurencija ogromna. Priznaje i sam da je brzo naučila da je važno izgledati dobro.

„Engleski nije moj maternji jezik. Tako da mi je izgled vrsta komunikacije pre nego što progovorim sa nekim“, rekla je u intervjuu za Southwest News Service.

Slunjski je rekla da je u proteklih 12 meseci potrošila 1.300 dolara na ruski manikir, 600 dolara na pedikir, 3.000 dolara na održavanje kose i 2.000 dolara na negu kože.

Dodatno je potrošila više od 30.000 dolara na dizajnersku odeću.

Na mrežama su joj poručili da je „skupa za održavanje“, ali lepoj plavuši ne smetaju hejteri.

„Skupo održavanje samo znači da želite najbolje od života i ne plašite se da to tražite“, izjavila je.

Ona kaže da su joj kritičari poručivali i da nikada neće naći muškarca zbog svog vremena i novca koje ulaže u svoj izgled.

„Svi su mi rekli da tražim previše i rekli su da ću biti srećna ako me neko odvede u Mekdonalds na prvom dejtu“, rekla je i dodala da se nikad ne bi zadovoljila partnerom koji nije ambiciozan kao ona.

„Izlaziću samo sa muškarcem koji želi da napreduje i koji teži većim i boljim stvarima.“

Sada je pronašla ljubav sa 34-godišnjim konsultantom za kapital koji podstiče njene bogate navike potrošnje. Kornelija kaže da se ne oslanja na svog partnera i da sama finansira svoj budžet za odeću i lepotu, kao i da je sve sama zaradila.

„Nisam samo bogata devojka. Sve što sam imala, sama sam izgradila. Dakle, ako nisi u stanju da pratiš to, zašto bih te želela u svom životu“, izjavila je ona.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram