HONOR je predstavio HONOR V Purse na IFA 2023

Promo

Koncept od telefona do torbice donosi nove ideje u spoju modne industrije i tehnologije.

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je HONOR V Purse na IFA 2023. Otvarajući najveći svetski sajam potrošačke elektronike sa svojom provokativnom ključnom izjavom „Unfold Tomorrow“, brend je predstavio svoj upečatljivi koncept uređaj koji ponovo osmišljava sklopivi pametni telefon kao modernu torbicu koju nosite sa sobom, a koja nudi beskrajne mogućnosti za izražavanje ličnog i održivog stila.

Otvaranje nove granice spoja tehnologije i mode

HONOR prihvata svoju ulogu u oblikovanju budućih stilova i otkriva HONOR V Purse, novi koncept „od telefona do torbice”, koji najavljuje novo doba u kojem će se elektronski uređaji posmatrati kao potpuno nova kategorija moderne potrošačke robe koja nudi neograničene mogućnosti za izražavanje ličnog stila.

HONOR V Purse transformiše sklopivi pametni telefon u ultimativni fizičko-digitalni modni detalj, zahvaljujući nizu prilagodljivih i uvek aktivnih ekrana (AOD) koji oponašaju dizajn torbe. Oni uključuju elemente dizajna kao što su lanci, perje i rese koji reaguju i pomeraju se sa pametnim telefonom dok se krećete. Koncept telefon je takođe kompatibilan sa brojnim izmenljivim kaiševima i lančićima, koji se pričvršćuju na šarku kako bi se pametni telefon lagano mogao nositi preko ramena kao obična torbica ili tašna, što mu omogućava da postane nova „ona” torba u budućnosti.

Promo

Otvaranje održivije budućnosti

Napravljena u skladu sa principima održivosti, HONOR V Purse predstavlja oličenje posvećenosti kompanije HONOR životnoj sredini. Pored toga što sadrži materijale održivog porekla, kao što je veganska koža za svoje kaiševe, beskrajno prilagodljivi AOD ekrani mogu se upariti sa bilo kojom odećom. Kako modna industrija prevazilazi fizički svet i ulazi u digitalniji prostor, tehnologija omogućava neograničene mogućnosti za izražavanje ličnog stila. Sa neograničenim prilagodljivim AOD-ovima HONOR V Purse, ovaj uređaj se može upariti sa bilo kojom odećom, tako da ne morate da kupujete novu tašnu za svaki izgled. Na ovaj način, HONOR V Purse može pomoći ekološki svesnim potrošačima da smanje potrošnju „brze mode”, i što je još važnije, pomaže svetu mode da prihvati nove tehnologije kako bi se ohrabrili potrošači da kupuju manje, a koriste duže. Napravljen od materijala iz održivih izvora i, tako da izdrži sklapanje preko 400.000 puta, HONOR V Purse je sa ljubavlju napravljena tako da bude pored vas dugi niz godina.

Beskrajne mogućnosti za izražavanje svog jedinstvenog stila

Odražavajući svoj duh brenda otvorene saradnje, HONOR se udružio sa vrhunskim kulturnim stvaraocima preko svoje HONOR Talents Global Design Awards platforme. Tu su Bram Van Diepen, kreativni direktor BURBERRY muške odeće, Yunuene Esparza, savremeni umetnik, Art Yuan Youmin, profesor Kineske akademije umetnosti i krosover umetnik Xiao Hui Wang, koji su dizajnirali seriju prilagođenih AOD ekrana za HONOR V Purse, nudeći beskrajne modne mogućnosti. U sledećoj fazi programa, otvaranjem API interfejsa, koje omogućava dizajnerima da pozivaju senzore poput žiroskopa, dodira ili ambijentalnog svetla, HONOR će pozvati nove talente iz celog sveta da osmisle sopstvena dizajnerska rešenja, koja su u skladu sa modernim trendovima dizajna, i koja oblikuju naše stilove.

Promo

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com.