Hit trikovi s uvijačem za trepavice za koje nismo znali

Moda i lepota 16. jun 202119:42 > 19:52
Uvijac za trepavice
Uvijač za trepavice Foto:Shutterstock

Uvijač za trepavice tu je da u trenu pomogne našim trepavicama da izgledaju lepše. Ipak, retki su oni koji će se pohvaliti da ga koriste redovno.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ipak, nakon što pročitate nastavak teksta, možda uvijač za trepavice postane nezaobilazni deo rutine onih koji ga izbegavaju. Naime, ispostavilo se da ova skromna naprava ima puno više namena, koje se ne tiču trepavica, piše zadovoljna.hr. 

I dok su neki ove trikove možda već znali, drugima je oči otvorio Tik Tok na kojem je, naime, popularan video korisnice Krislin Askev, koja je u kratkom videu pokazala tri dodatne funkcije uvijača za trepavice.

Prva opcija je iscrtavanje savršenog luka koji prati kapak pomoću uvijača i senke, druga opcija je iscrtavanje savršene linije ajlajnerom ili olovkom za oči, a treća opcija je korišćenje uvijača za trepavice za iscrtavanje savršenih obrva.

Svaka ova opcija, odnosno njeno sprovođenje u delo biće vam jasno kada pogledate video na kraju teksta. Radi se o trikovima koji će vam pomoći u izradi savršenih linija i koji će vam uštedeti vreme. Na kraju uvijač možete iskoristiti i za ono za što je namenjen – uvijanje vaših trepavica.

@beautypebykrislyn1

beauty hacks? #foryou #ThisorThatSBLV #makeup #makeuphacks #beauty #beautyhacks #hack #makeuptutorial #beautytips #lashes #trending #eyelashes #mua

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH – Ava ?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram