Haljina Mirke Vasiljević sa svadbe Katarine Grujić zaslužuje Holivud

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević Foto: Vesna Lalić

Glumica održala lekciju o stilu.

Glamurozno venčanje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Crvene Zvezde je i dalje glavna tema skoro svih medija, pogotovo ako se radi nesvakidašnjim toaltema koje smo imali prilike da vidimo kako na mladi tako i na njenim mnogobrojnim zvanicama iz visokog društva.

Mlada je blistala u neverovatnim venčanicama, od koje je svaka bila lepša, a i gošće su se vrlo potrudile da na svadbi ostane fascinantan utisak, pa tako nikako nije mogla da nam promakne toaleta dostojna crvenog tepiha u kojoj se pojavila glumica Mirka Vasiljević

Mirka se na svadbi pojavila u pratnji svog partnera, fudbalera Vujadina Savića, a pošlo joj je za rukom da svojom haljinom ukrade na trenutak poglede svih prisutnih.

Ona je za ovaj događaj odabrala crnu dugu toaletu koja je prosto odisala elegancijom, a ceo autfit je upotpunila diskretnim zlatnim nakitom i kosom uvijenom u nežne talase.

Lepa glumica je ovom svojom pojavom definitvno dokazala svoje umeće stila, a možemo da kažemo i da je svima postavila zadatak na temu kako treba da izgleda holivudski glamur.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram