Grkinja koja je spojenim obrvama osvojila svet

Moda i lepota 03. mar 202114:16 > 11. maj 2021 12:09
Spojene obrve
Foto: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofija Hađipanteli ne izgleda kao klasična devojka sa naslovnice, ali i zašto bi? Ova 24-godišnjakinja je osnovala pokret devojaka sa spojenim obrvama i za sada ima oko pola miliona sledbenica.

„Oduvek sam bila ekspresivna kad je moj stil u pitanju i ohrabrivala sam ljude da rade šta god im podiže samopouzdanje. Mislim da mi je grčko-kiparsko poreklo omogućilo da mnogo eksperimentišem sa obrvama jer one uvek opet izrastu. Sad definitivno volim svoje obrve, one pokazuju ljudima da možeš biti najružnija osoba po udžbeniku, a da se unutar sebe osećaš prelepo“, rekla je Sofija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli)

Dok je bila tinejdžerka deca u školi su je vređala i maltretirala, a ni kasnije, kad je otvorila društvene mreže, Sofija nije prošla mnogo bolje.

Pročitajte još:

Uprkos uvredama i podsmevanju postala je model i pojavljivala se u vodećim modnim magazinima kao što su Vogue, Elle, Harpers Bazaar, Vanity Fair.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli)

„Nisam toliki ignorant da ne vidim da mnogi ljudi na svetu misle da moje obrve nisu slatke, ali to je sasvim u redu. Ali razmišljam ovako – ako se tebi ne sviđa ne znači da neko drugi to ne voli na sebi. Bilo da je u pitanju zelena kosa, prihvatanje pegica ili spojenih obrva, treba da možeš to da imaš a da se ne osećaš uplašeno ili postiđeno. Najmoćnija stvar koju možeš da uradiš za sebe je – budi svoja čak i ako svi drugi ne žele da budeš“, zaključila je Sofija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli)

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram