Gospođo, koje kreme koristite? Branka Pujić bez šminke izgleda kao devojčurak

Za nju kao da je vreme zaustavljeno.

Naša glumica Branka Pujić supruga je čuvenog glumca Dragana Gagija Jovanovića i majka mlade glumice Anđele Jovanović Dudaš.

Oduvek je krasila vanredna lepota, stas i mladolikost, a u 59. godini izgleda odlično.

Anđela je od majke nasledila baš tu prirodnu lepotu i glumački dar, a snimak s plaže majke i ćerke potvrđuje da njima nisu potrebni ni šminka, ni filteri, ni fileri – samo more i sunce.

Ovaj snimak koji je Anđela napravila na plaži, gde je njena majka bez trunke šminke – pokazuje da se na njenom licu ne vide godine.

Za mladolik ten zaslužna je Brankina rutina. Kako je jednom izjavila, voli da izgleda prirodno, pa se u skladu sa tim šminka i preko dana i uveče, godinama se neguje kod iste kozmetičarke koja neagresivnim metodama čini njenu kožu zdravom i blistavom, i ide redovno kod frizera – da se ošiša i ofarba izrastak.

“Moja jutarnja nega započinje čišćenjem kože nakon čega stavim kremu za lice. Kad izlazim iz kuće, ne šminkam se puno, najčešće samo stavim blagu podlogu, maskaru i balzam za usne od mentola. Volim da izgledam blistavo, sveže, zdravo. Uveče ponovo očistim lice i namažem noćnu kremu. Retko može da mi se dogodi da zaspim a da pre toga ne skinem šminku. U tu svrhu dobro mi dođe mleko za lice koje kupujem u najbližoj apoteci”, izjavila je jednom Branka za Gloriju.

Jedan od najpoznatijih glumačkih bračnih parova, Branka Pujić i Dragan Jovanović, ove godine su doživeli jedan od najradosnijih trenutaka u životu svakog roditelja – kada se njihova ćerka Anđela udala za atletičara Mihaila Dudaša, a tada je javnost komentarisala par koji je decenijama u skladnom braku.

Foto: Instagram/_blejzmodesti

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram