Georginin šlic zasenio Georginu na crvenom tepihu

Georgina Rodrigez
Foto: SGP / Profimedia

Filmski festival u Veneciji bio je prvi spektakl koji se održao od početka pandemije koronavirusa - a na njemu je svu pažnju ukrala Georgina Rodrigez.

Partnerka poznatog fudbalera Kristijana Ronalda na Mostri se pojavila u satenskoj nežno rože haljini, koja je imala dubok šlic, zbog čega u Georgini uopšte nije bilo jako na crvenom tepihu.

Pročitajte još:

Morala je stalno da pazi da fotoreporterima ne pokaže previše dok je izlazila iz automobila, a delovalo je da je svaki korak rizik, a fotografi su neumorno vrebali, prenosi Index. Međutim, to se nije desilo, pa je Georgina graciozno i bezbedno ušla na festival.

Ova prelepa devojka i Kristijano Ronaldo upoznali su se dok je ona radila kao prodavačica u Gucci radnji, a s godinama je njena popularnost toliko porasla da je nedavno objavljeno da za jednu objavu na svom profilu na Instagramu, gde je prati 17 miliona ljudi, uzme 8.000 evra.

Georgina Rodrigez
Foto: SGP / Profimedia

Glasine kruže da joj Ronaldo svakog meseca na korišćenje da 100.000 evra, a isti iznos traži od medija koji žele intervju s njom.

Govorilo se i da su Ronaldo i ona sada suprug i supruga, pošto ga je u jednoj objavi početkom godine nazvala svojim mužem.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram