Gde u Srbiji naći pristupačnu verziju Isabel Marant čizama koje su zakon za sneg

Foto: Kevin Perkins/Pedro Andrade / Pacific coast news / Profimedia, ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Šik čizme za sneg!

Oduševljeni smo što su tople, nepromočive čizme koja vas spašavaju kad padne sneg ponovo u modi. Kada nam treba predah od elegantnih modela, okrećemo se ovim udobnim, toplim čizmama koje je proslavila Isabel Marant.

Čizme ove modne kuće iz Pariza sada su veliki trend i jedan od najpoželjnijih modnih komada, a koštaju više od 500 evra.

Foto: Isabel Marant
Foto: Isabel Marant

Srećom, moda funkcioniše tako što pristupačniji brendovi kopiraju dizajnere, pa ovaj model čizama možete naći u Srbiji za daleko manje novca.

Proverili smo gde ih ima.

Domaća obuća Šafran ovde godine ima najsličnije modele, za koje tvrde da su vodootporni. Dolaze u nekoliko kombinacija boja,  a mi smo izdvojili braon i maslinastu varijantu koje su nam bile najlepše.

Foto: Safran, 6.741 RSD

Obuća Alpina je čuvena po kvalitetu, a i kod njih smo videli „a la Isabel Marant“ model za petinu cene. Kako su od prirodnih materijala, nema sumnje da će vam trajati, a po ledenim zimskim danima vas grejati.

Foto: Alpina, 11.889 RSD

U Beosportu ćete pronaći Kyoto-3 čizme za sneg. Oduševio nas je model sa kombinacijom bež i braon boje, koji deluje pretoplo. A totalno šik je varijanta sa šljokicama u ljubičastoj nijansi, taman da razbiju zimsku monotoniju.

Foto: Beosport, 7.192 RSD
Foto: Beosport, 6.792 RSD

Najzad, Mango verzija ovih čizama je od prirodne prevrnute kože i među najlepšim je modelima koje imaju ove sezone. Takođe, jeftiniji model Isabel Marant čizama ima i Reserved, u svetlo bež nijansi.

Foto: Mango, 9.990 RSD
Foto: Reserved, 4.999 RSD

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram