Gde god da si ti – Kozmetika Emine Jahović, Yaemina Beauty, sada na Shoppster.com

Moda i lepota 26. okt 202110:30 > 10:35
Emin Jahović, šminka, kozmetika, pr, reklama
Foto: Promo

Makeup brend YAEMINA BEAUTY, koji je osvojio Srbiju, Crnu Goru i Tursku, zaista je tamo – gde god da si ti i to po 20 odsto nižoj ceni do 31. oktobra. Zahvaljujući Shoppster.com, cela kolekcija kozmetike koju je osmislila i kreirala Emina Jahović dostupna vam je – gde god da ste. Možete da je poručite od kuće, iz kancelarije, prevoza, parka ili dok pijete kafu s drugaricom.

Nakon uspešnih prvih godinu dana postojanja svog beauty brenda, Emina je želela da njena kozmetika bude dostupna baš svim ženama u Srbiji – i zato se odlučila za saradnju s najvećom online i TV prodavnicom u regionu Shoppster.com.

YAEMINA BEAUTY brend ističe i naglašava lepotu svake moderne žene koja odiše samopouzdanjem i harizmom. Proizvodi koje je lično kreirala Emina Jahović, uz pomoć vrhunskih svetskih beauty konsultanata, većinom su proizvedeni u Italiji. U pitanju je čak 55 različitih proizvoda za šminku najvišeg kvaliteta i to u 16 kategorija. Make up kolekciju Needed, pored visokog kvaliteta, karakteriše i praktičnost, trajnost i dostupnost proizvoda, a ono što ga čini još kvalitetnijim i poželjnijim je što su gotovo svi proizvodi veganskog porekla.

“Posle ogromnog uspeha koji je brend YAEMINA BEAUTY postigao u Srbiji, Turskoj i Crnoj Gori, gde je prepoznat i kao omiljen među ženama za svakodnevnu šminku, ali i među profesionalnim šminkerima, presrećna sam što će moja kozmetika konačno biti dostupna svim ženama zahvaljujući Shoppster.com, integrisanoj online i TV platformi. Izabrali smo najbolje sastojke, najvišeg kvaliteta i pobrinuli se da svaki proizvod bude dugotrajan i da daje profesionalne rezultate, ali da bude jednostavan za upotrebu. Verujem da velika posvećenost poslu i vredan rad uvek vode do ostvarenja biznis ideja i ciljeva, kao i kvalitetne saradnje kao što je ova, sa jednim važnim ciljem – da svim ženama ponudi potrebne, a luksuzne proizvode po pristupačnim cenama,” istakla je Emina Jahović.

Integrisana web i tv platforma Shoppster.com, koja je trenutno prisutna na tržištima Srbije i Slovenije, a uskoro će biti i širom regiona, nudi jedinstveno iskustvo kupovine i najsavremeniji model online trgovine, kojim se izdvaja ne samo u regionu, već može stati rame uz rame sa svetskim e-commerce platformama. Za godinu dana od kako platforma postoji, Shoppster je postao neizostavno mesto za kupovinu sa ponudom od preko 150.000 proizvoda i više od 2.500 brendova u svakom trenutku.

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram