Frizura koja odlaže pranje kose za još jedan dan

Lažna riblja kost, pletenica, frizura
Foto: Shutterstock

Na popularnom TikToku redovno se pojavlju razni trikovi koji bi trebalo da nam olakšaju svakodnevicu. Između ostalog, tu su i jednostavne frizure koje svako može da napravi u udobnosti svog doma.

Upravo je lakoća izvođenja najčešći razlog zbog kojeg TikTok videi postaju viralni. To se dogodilo i s videom korisnice imena @sar___h1 koja ima više od 26 hiljana sledbenika s kojima je podelila frizuru koja prekriva masno korenje i kosi daje barem još jedan dan „života“ do sledećeg pranja.

Tehnika je jednostavna i učinkovita pa ne čudi da se Internet raspametio. Ova frizura posebno će se videti onima koji ne znaju da prave riblju kost jer će na ovaj način napraviti njenu lažnu verziju, piše Zadovoljna.hr.

Postupak izrade frizure izgleda ovako:

Raspuštenu kosu razdelite po sredini, a onda s glavom spuštenom ka napred od pramenova na prednjem delu ispletite dve tanke, najobičnije pletenice.

Kada pletenicu ispletete prebacite je unazad, ispravite glavu i uz pomoć male gumice pričvrstite je za zadnji deo kose. Ponovite postupak sa drugom stranom.

Kako bi frizura izgledala još bolje, prstima olabavite obe pletenice za efekt „riblje kosti“.

Jednostavno, zar ne?

Biće vam još jednostavnije kada pogledate video s uputstvom u nastavku. Srećan vam još jedan dan bez pranja kose.

 

 

@sar____h1#fyp #foryou #frenchplaitgang❤️ #hair #hairwithsar #greasyhairstyle #summerhair #MaybellineSwipeIt♬ Big Shark – Russ Millions

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram