Nove šiške Kejt Midlton skidaju 5 godina s lica

Moda i lepota 09. mar 202009:03 > 11. maj 2021 12:12
Kejt Midlton
Kejt Midlton; Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton je skratila kosu, nabacila moderne duge šiške i automatski sebi skinula nekoliko godina s lica.

Vojvotkinja od Kembrdža ne eksperimentiše često sa kosom – a i zašto bi, kada ima jednu od najpoznatijih i najpoželjnijih frizura na svetu – ali zato s vremena na vreme voli da napravi malu, ali efektnu promenu. I svet, normalno, bude oduševljen.

Tako je bilo i tokom nedavne posete Irskoj, kada se pojavila sa dosta kraćom kosom i dugim šiškama koje joj savršeno uokviruju lice.

Kejt Midlton
Kejt Midlton sa novom frizurom; Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton sa ovakvom kosom ne izgleda samo mlađe, već i opuštenije, što je verovatno upravo onaj look koji je i želela da postigne. Umesto savršeno isfeniranih lokni, sa kojima smo navikli da je viđamo, vojvotkinja od Kembridža se sada pojavljuje sa kosom nešto dužom od paža i dugim šiškama, što momentalno čini da izgleda dosta pristupačnije i „običnije“.

Inače, ovakva frizura nije samo razigrana i mladalačka, već je i dosta jednostavnija za održavanje od duge kose. Za stilizovanje je dovoljno da je malo isfenirate (ili ostavite prirodu teksturu, još bolje) i spremni ste za polazak.

Kejt Midlton
Kejt Midlton sa novom frizurom; Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da su šiške „prirodni botoks“, tačnije najbrži i najjednostavniji način da izgledate mlađe. Međutim, prave šiške zahtevaju dosta pažnje, što svakodnevne u vidu pranja i feniranja, što redovnog odlaska kod frizera da bi se održavala odgovarajuća dužina, pa je zato upravo ova frizura koju sada ima Kejt idealan odabir za žene koje bi da nešto promene, ali nisu spremne da idu all in sa punim šuškama.