Fotografije poznatih Srpkinja iz mladosti na kojima ih je teško prepoznati

Rada Manojlović, Sofija Milošević i Nikolija Jovanović Foto: printscreen Instagram/ radamanojlovic/ sofijamilo/ nikolijaofficial

Internet sve pamti.

S obzirom na to da internet pamti sve, svedoci smo da pre ili kasnije isplivaju fotografije poznatih iz rane mladosti koje bi najradije zapalili.

S druge strane, neki čak i vole da ih objave kako bi zabavili svoje pratioce, a mi ćemo danas podeliti one fotke poznatih koje i ne vole baš da vide.

Edita Aradinović

Pored raskošnih glasovnih mogućnosti, Edita pleni i fizičkim izgledom, ali pevačica je jednom prilikom rekla da nije uvek bila zadovoljna. Međutim, operacija nosa joj je pomogla da ojača svoje samopouzdanje.

Sofija Milošević

Sofija je jedna od najlepših domaćih manekenki, ali ako pogledamo njene fotografije s početka karijere, možemo da primetimo da je imala par korekcija na licu. Mada, i tada, a i sada, Sofija važi za jednu od atraktivnijih plavuša na domaćoj javnoj sceni.

Rada Manojlović

Pevačica je otkrila jednom prilikom da je na početku karijere dobijala mnoštvo negativnih komentara na račun fizičkog izgleda. Zato je i odlučila da sredi zube, o čemu je javno i govorila.

Ana Rajković

Bivša manekenka je u više navrata za domaće medije govorila o estetskim intervencijama koje je radila, a mi moramo priznati da je bila lepa i pre njih, kao i sada.

Milica Dabović

Milica je nedavno otkrila da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog košarkaške karijere.

Nikolija Jovanović

Iako je na fotkama iu mladosti dosta drugačija nego danas, Nikolija je uspešna pevačica koja je prepoznatljiva po drugačijem stilu i jedinstvenosti kojom pleni na savremenoj muzičkoj sceni.

I da, pored ovih fotografija iz mladosti, na kojima poznate Srpkinje ne izgledaju kao u svom „najboljem svetlu“, nikada ne treba da zaboravimo da je svaka žena lepa na svoj način.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram