(FOTO) Venčanje srpske manekenke u Italiji – kao iz bajke

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia

Sara Brajović je poznato ime u svetu mode. Manekenka, blogerka, pijanistkinja, glumica koja je diplomirala svetsku istoriju, a odrastala je uz Moraviju, Žan Pol Belmonda, Alena Delona i Kerol Buke u dnevnoj sobi svojih roditelja, ovih dana se udala u hotelu "Four seasons" u Firenci.

Bajkovito venčanje Sare Brajović i njenog supruga možda nije bilo veliko jer je na njega stigao samo krug najbližih ljudi koji su uprkos pandemiji uspeli da stignu do Firence, ali je jedan od lepših modnih događaja koje smo videli ove godine.

View this post on Instagram

??????

A post shared by Sara O (@sarabrajovic) on

Zbog kovid restrikcija kretanja, na Sarino venčanje nisu stigli svi koje je pozvala, ali je u malom i odabranom krugu, bez velike pompe, imala svoj dan za pamćenje.

Među zvanicama je bila i Marija Karan u crnoj haljini od čipke.

Venčanica londonskog luksuznog salona Temperley London bridal je imala diskretne zelene detalje i dugačak šlep, a Sara je detalje svela na minimum i imala je diskretnu šminku. Posle zvaničnog dela, presvukla se u dvodelni svileni komplet londonskog brenda Galvan.

View this post on Instagram

Peekaboo ?? ???

A post shared by Sara O (@sarabrajovic) on

„Ti si najljubaznija osoba koju sam upoznala. Dobra i lepa duša sa mudrom dušom. Osećam se sigurno sa tobom. Hvala svima koji su uspeli da stignu do Firence u ovo teško vreme. Svim našim prijateljima i porodici koja nije mogla da dođe – nadamo se da ćemo se videti sledeće godine i da ćemo proslaviti zajedno sa vama“, piše u Sarinoj objavi na Instagramu.

Pročitajte još:

Prve korake u svetu mode Sara je napravila sa samo 11 godina. Rođena je u Parizu, a njeni roditelji su se družili sa umetnicima, glumcima, dizajnerima, piscima i intelektualcima te epohe. dok je jednog leta sa porodicom bila na letovanju na jugu Francuske, je primetio i fotografisao Piter Lindberg koji je poredio sa Nastasjom Kinski.

Sarin otac je model i glumac Vladimir Brajović – Vlada Kaligula koji je dobio i titulu Malteškog viteza. Mama Sonja je bila glumica i manekenka koja je radila za Yves Saint Laurent.

Saru je Ana Vintur nazvala jednom od najupečatljivijih trendseterki današnjice.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram