FOTO „Posle razvoda sam promenila lični opis – sada izgledam kao Megan Foks“

Foto: Marissa Pool/ SWNS / SWNS / Profimedia

Konačno je svoja.

Majka dvoje dece koja tvrdi da je „izgubila sebe“ tokom braka doživela je transformaciju posle razvoda – i sada tvrdi da joj ljudi govore da liči na Megan Foks.

Foto: Marissa Pool/ SWNS / SWNS / Profimedia
Foto: Marissa Pool/ SWNS / SWNS / Profimedia

Marisa Pul iz Pensilvanije sada je neprepoznatljiva, nakon što je uradila devet tetovaža i pet pirsinga nakon rastanka od muža.

Ona je odbacila svoju kratku bob frizuru, pustila je kosu i ofarbala se u crno – a kaže da nikada nije bila srećnija.

Foto: Marissa Pool/ SWNS / SWNS / Profimedia

Sada ima 29 godina, a muža je upoznala sa 17.

„Moje mentalno zdravlje je bilo na niskom nivou. Zarobila sam se igrajući ulogu onoga što se od mene očekivalo kao žene i majke i nisam davala prioritet tome kako izgledam ili bilo kom aspektu svog života. Kada starite, menjate se u drugu osobu i vaše vrednosti i uverenja se menjaju. Izgubila sam se na neko vreme kao i mnoge žene“, priča Marisa.

Tokom svoje 12-godišnje veze sa bivšim, Marisa je dobila dvoje dece koja sada imaju dve i šest godina. Međutim, par je konačno odlučio da raskine u januaru 2022.

Nakon razlaza, Marisa je odlučila da se transformiše, verujući da je vreme za promenu.

„Konačno sam mogla da budem svoja“, rekla je.

Foto: Marissa Pool/ SWNS / SWNS / Profimedia

Sada je Marisa srećnija nego ikad i savetuje drugim mamama da svaki dan odvoje bar deset minuta za sebe da urade nešto zbog čega se osećaju dobro.

„Sada provodim pola sata svakog dana spremajući se i šminkajući se. Kada se osećate dobro, samo tada možete biti najbolja verzija sebe. Osećam se kao potpuno druga osoba, samouverena sam, osećam se moćno i osećam se kao prava ja“.

***

BONUS VIDEO: Ruška Jakić na Beogradskoj nedelji mode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram