FOTO Ada Bojana kao modna revija na egzotičnom ostrvu

Moda i lepota 13. jul 202121:51 > 14. jul 2021 09:50
Žena, devojka, bikini, plaža, fotelja
Foto: Shutterstock

Ada Bojana jeste drugačija od svih drugih mesta u Crnoj Gori, ali i fotogeničnija - devojke ovih dana preplavljuju društvene mreže fotkama na kojima izgledaju poput modela na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Prostrano plavo more, široka peščana plaža, šareni kajtovi rasuti vetrom po plavom nebu, pletena ljuljaška u sumrak – sve to čini fantastičnu letnju scenografiju, podvučenu imidžom Ade Bojane kao omiljenom destinacijom mladih, kul ljudi. I u tim savršenim prizorima i opuštenoj atmosferi, sve devojke se osećaju prelepo i samouvereno poput modela koji poziraju za neki modni magazin, ogrnute običnim belim košuljama i sa slamnatim šeširima, u novim kupaćim kostimima, dok puštaju da im talasi nanesu pesak na preplanulu kožu…

Pročitajte još:

Pogledajte neke od razglednica s Ade Bojane koje se ovih dana postavljaju na net i prepoznajte „devojke iz komšiluka“ u njihovim morskim, manekenskim izdanjima.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

U spoju s Velikom plažom Ulcinja, Ada Bojana je jedna od najatraktivnijih destinacija na crnogorskom primorju. Ranije je glavna asocijacija na pomen trouglastog ostrvceta bio nudistički kamp, ali danas je glavni izbor ljubiteljima ekstremnih sportova na vodi, brojnim umetnicima koji traže mir, svima koji žele da se stope s divljom, netaknutom prirodom… I prikažu u svom najlepšem izdanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram