Fotke koje dokazuju da je Eva Longorija kraljica ovogodišnjeg crvenog tepiha u Kanu

Foto:Simone Comi/Cannes 2022 / ipa-ag / PA Images / Profimedia

Duboki dekolte je postao zaštitni znak lepe glumice.

Kad je Eva Longorija zakoračila na ovogodišnji crveni tepih povodom Kanskog filmskog festivala imale smo utisak da je zaustavila celu planetu.

Ona je ove godine bila jedna od najzapaženijih gošći, a svojim glamuroznim toaletama je privlačila ogromnu pažnju svetske javnosti tako da je skoro uzela vođstvo na svim naslovnicama stranih medija kako je svaki detalj njenih modnih izdanja bio veoma primećen, od haljine preko nakita do frizure i šminke.

Takođe je bila i meta pogleda i konstanog fotografisanja reportera tokom svojih dnevnih aktivnosti jer izgleda da ni tada nije uzela dan odmora što se tiče njenog izgleda.

Kako su ove godine haljine sa izrezima bile glavni trend među poznatim lepoticama na raznim svečanostima, nije ni čudo da su ovih dana potpuno opkolile kan, međutim Eva je i u ovoj kategoriji odnela pobedu kada se kao domaćica večeri čuvene amfAR svečenosti pojavila u rizičnoj i provokativnoj crnoj haljini, bogatoj izrezima i izraženim dekolteom.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Apsolutno nas je zasenila i nekoliko večeri pre toga, na premijeri Maverika, u kristalno sivoj haljini optočenoj sitnim draguljima koji podsećaju na ravno isečene stakliće poput onih na disko kuglama, i sasvim sigurno možemo da zaključimo da će ova haljina ostati kao jedna od najupečatljivih koje su bile iznešene tokom celog festivala.

Foto: RUNE HELLESTAD / UPI / Profimedia

Tokom trajanja celog festivala držala se klasične crne boje i krojeva koji joj odlično stoje, pa se tako i ova seksipilna haljina našla na listi kao jedno o njenih najboljih izdanja. Na gala večeri se pojavila u crnoj haljini punog kruga sa dubokim šlicem i dekolteom, a gornji deo haljine je bio sastavljen od čipkastog korseta. Eva ovim izgledom i crvenim karminom sigurno raspaljuje maštu svakome ko je pogleda.

Foto: JM HAEDRICH/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Još jedna njena crna toaleta je zaslužila svoje mesto među najlepšim haljinama Kana, a to je ova crna haljina sastavljena od isečaka lepršavog materijala koji su joj padali preko celog tela, otkrivajući sasvim dovoljno njene kože.

I ovaj autfit je ispratio duboki dekolte za koji se stiče utisak da joj je postao zaštitni znak ovogodišnjih izdanja sa crvenog tepiha, a celu haljinu je upotpunila crnom čoker ogrlicom koja joj je dala neki vamp prizvuk.

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

***

Bonus video: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram