Fatalne Hrvatice na koje niko nije imun

Moda i lepota 25. feb 202118:57 > 11. maj 2021 12:10
Izabel Kovacic
Foto: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia

Kad god se pomenu hrvatske lepotice acocijacije na Balkanu su slične - Severina, Nikolina Pišek, Jelena Rozga, Nives Celzijus. Njima su poslednjih nekoliko godina počela da pariraju neka nova lica.

Izabel Kovačić zovu i „hrvatska Šakira“. U braku je sa fudbalerom Mateom Kovačićem, a od 2015. vodi uspešan biznis zajedno sa sestrom Ivanom. Izabel ima liniju ogranskih i eco-friendly proizvoda za bebe „Lunilou“, a već nekoliko godina sa sestrom ima i brend dečje odeće. Vezu sa Kovačićem je započela dok je bila srednjoškolka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Mnogi je smatraju za jednu od najbolje obučenih Hrvatica, a kako je sama rekla posebno je slaba na cipele.

Hrvatska pevačica Franka Batelić je u braku sa fudbalerom Vedarnom Ćorlukom, a pre nešto više od godinu dana je rodila sina. Mnogi je smatraju jednom od najzgodnijih hrvatskih pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Zrinka Cvitešić rođena je 1979. godine u Karlovcu. Diplomirala je na Akademiji dramske umetnosti u Zagrebu 2002. godine a od 2005. godine članica je ansambla Drame HNK u Zagrebu.

Hrvatska pevačica Lana Jurčević (35), čije je umetničko ime La Lana na društvenim mrežama je izazvala dosta pažnje kad je podelila neobrađenu fotografiju svog celulita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

„Iskreno, bio mi je ‘pun kufer’ konstantnog razmišljanja o tome koju sliku staviti na Instagram, a da se ljudima sviđa i da dobro prođe“, rekla je tada i objasnila da u slobodno vreme ne voli da robuje ničemu osim udobnosti, miru, i opuštenosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

Paula Sikirić iz Velike Gorice je voditeljka, ali pre svega influenserka koju na Instagramu prati više od 87.000 ljudi. Njene poruke uz fotografije osvajaju čak i više nego same slike, iako važi za jednu od najbolje obučenih Hrvatica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)


*
Bonus video: