Farmerke zbog kojih Sofija Vergara trpi kritike

sofija vergara farmerke
Foto: CrownMedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U teoriji, odeća ne poznaje starosnu granicu. Uz malo promišljanja i pažljivog stilizovanja, svaki odevni komad može da se kombinuje na primeren i zanimljiv način i zato godine ne bi trebalo da budu prepreka za nošenje odeće koju volimo.

Međutim, kada su u pitanju poznate žene, često čujemo komentare kako su prestare da bi nosile određene komade, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

Upravo se to dogodilo i Sofiji Vergari. Prelepa 48-godišnja Kolumbijka trenutno snima 16. sezonu shou programa America’s Got Talent i na posao često dolazi u farmerkama.

Pročitajte još:

Nije tajna da Sofija obožava skinny modele, ali među omiljenima su joj i ležernije pocepane boyfriend farmerke. Takav model obukla je za jedno od poslednjih snimanja i iskombinovala ga s belom bluzom i sandalama.

Njen izbor nije se svideo pojedinim korisnicima društvenih mreža koji smatraju da takve farmerke nisu za žene njenih godina.

„Odavno je prestara za njih“, komentarisala je jedna korisnica Instagrama.

„Kad vidim stariju ženu u pocepanim farmerkama, odmah pomislim da ne može da prihvati svoje godine“, dodala je druga.

sofija vergara farmerke
Foto: CrownMedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema rezultatima nekoliko onlajn anketa, žene generalno ne bi trebalo da nose farmerke nakon 50. godine života, nevezano za to kakav je model u pitanju. Za pocepane farmerke granica je još rigoroznija jer učesnici tih anketa smatraju da ne bi trebalo da ih nosi niko stariji od 30 godina.

Sofija Vergara sigurno ni sekundu svog vremena ne bi posvetila razmišljanju o tim „pravilima“, a da se odrekne farmerki – nema razloga jer u njima izgleda apsolutno fantastično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram