Farmerke Monike Beluči izdužuju noge i uvek su u trendu

Monika Beluci
Monika Beluči Foto:EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Monika Beluči s kćerima Devom i Leoni stigla je u Portofino, slavno italijansko letovalište poznato po pitoresknoj luci i slavnim posetiocima koji su proslavili to slikovito mesto. Među njima je i prelepa slavna glumica koja je sa svojim ćerkama sletela na aerodrom u Milanu.

Nakon dolaska na aerodrom Monika Beluči uputila se u Portofino sa svojim kćerima, 16-godišnjom Devom i 11-godišnjom Leoni, koje ima iz braka s glumcem Visentom Kaselom. Monika, koja i u privatno vreme voli da nosi visoke potpetice, ali i jednostavne odevne kombinacije, i za odlazak na put držala se svog proverenog stila, piše zadovoljna.hr.

Monika Beluci
Monika Beluči Foto:Simone Comi Excl / IPA / IPA / Profimedia

Odličnu crnu košulju od materijala koji izgleda poput mešavine kože i satena s rukavima koji se šire u trapez nosila je uz tamnoplave farmerke trapez-kroja koje su dodatno vizuelno produžile noge 56-godišnje glumice.

Farmerke žene vole upravo zbog efekta produživanja i stanjivanja nogu, pa i čitave figure, a za maksimalni učinak najbolje je nositi upravo takve modele ujednačene boje, bez ispranih delova, kakve nosi Monika. Takođe, farmerke najlepše izgledaju kada se nose uz visoke potpetice, odnosno platforme, a takav stil sledi i italijanska zvezda.

Monika Beluci
Monika Beluči Foto:Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ležernu eleganciju za sunčani Portofino Monika je upotpunila velikom crnom pletenom torbom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram