Ema Votson je neprepoznatljiva sa novom frizurom

Ema Votson
Foto: Tolga Akmen / AFP / Profimedia

Pixie cut će biti frizura ove jeseni.

Ema Votson, engleska glumica najpoznatija po ulozi Hermione u filmovima o Hariju Poteru, nova je muza italijanskog brenda Prada Beauty.

Glumica je zaštitno lice novog Prada parfema, a za potrebe snimanja kampanje, koju je režirala ona sama, ponovno se ošišala na kratko, kao 2010. godine, nakon završetka snimanja filmova o slavnom čarobnjaku.

Zaštitno lice mnogih modnih i kozmetičkih brendova, kao što su Burberry, Chanel ili Lancôme, Ema je sada oličenje „ženstvene modernosti” u očima kompanije Prada.

U narandžastoj haljini, koja je inače boja ove sezone, s crnim ajlajnerom na očima i upečatljivim minđušama sa Prada logoom, Ema je predstavila novi miris kuće, čiji su dizajn, a i ime, još uvek nepoznati.

Britanska glumica otkrila je nekoliko reklamnih fotografija. Na njima vidimo Emu Votson s XXL olovkom za oči i kratkom frizurom, odevenu u mini suknju. U promotivnom spotu, poznata holivudska aktivistkinja pleše i hoda po vodi i pita se: „Zašto bih bila u kalupu?

Ema u novoj kampanji, kako je napisano na Instagram stranici brenda Prada, razbija tradicionalni kalup „muze“ kako bi ispričala vlastitu priču i slavila svaku njenu dimenziju, a nama se ovaj look toliko dopada da se možda i mi ošišamo prvom prilikom.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram