Ella Dvornik u fantastičnim štiklama od 10 centimetara FOTO

Ella Dvornik
Ella Dvornik Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Ella Dvornik pozirala je u smelim žutim pantalonama sa visokim strukom i uskim nogavicama koje su naglašavale njenu fit figuru.

Uz pantalone, iskombinovala je neonsko ružičastu majicu kratkih rukava koja je kombinaciji dala zanimljiv šareni kontrast. Ipak, najveću pažnju privukle su njene cipele, piše zadovoljna.rs. 

„Vau, te cipele“, „A gde nađete takve lude cipele, mrak“, samo su neki od veselih komentara njenih pratilaca na Instagramu ispod fotografije.

Hrvatskia influenserka na fotografijama nosi štikle s potpisom britanske dizajnerke Sofi Vebster. Tačnije, srebrni model Yasmina sa ružičastim pomponima i neobičnom petom visine 10 centimetara.

Ovo su cipele iz 2015. godine, pa ne čudi što više nisu dostupne za kupovinu. Sada ih u svojoj garderobi imaju samo kolekcionari i ljubitelji neobičnih modela sa visokim potpeticama poput Elle Dvornik.

Svoju prepoznatljivu kombinaciju Ella je zaokružila ružičastom naboranom torbicom, nekoliko pristojnih komada nakita, ali i naočarima za sunce sa velikim okvirima u crnoj boji.