Ekstravagantna venčanica u kojoj se udala Anđela se retko viđa u Srbiji

Foto: Doroteja Tipšin

Anđela se osećala kao kraljica i bila je samo svoja.

Tradicija je odavno prošlost kad je reč o izboru venčanice – uprkos tome što se mnoge mlade rado odlučuju za klasiku, sve češće se brišu sva pravila. Bele, duge haljine više nisu norma, jedino je važno da se osetite dobro u svojoj koži na taj „veliki dan“.

A drugačiji, hrabri modni izbori za venčanje dugo se pamte. O tome svedoči Anđela Đoković, koja je bila neobična mlada.

Anđela se udala u ekstravagantnoj, nesvakidašnjoj haljini sa krupnim šljokicama, koja je daleko od tradicionalne venčanice – ali izgleda fantastično.

Foto: Doroteja Tipšin

„Oduvek sam mislila da ću da se udam na plaži, bosa, u nekoj lepršavoj haljini i da cu biti eksta mršava, a u stvari mi se desila svadba sa 500 ljudi i ‘venčanica’“, govori Anđela za Zadovoljna.rs.

Ona se udala u venčanici koja se sastoji iz seksi, kratke, uske svetlucave haljine, koja je imala i raskošni „šlep“ od tila.

Foto: Doroteja Tipšin

„Prva ideja mi je bila da nosim Berta venčanicu, jer su mi one najlepše koje postoje, i otišla sam da probam jednu i plan je bio da iznajmim nju. Ali kako se desila korona, pomerili smo svadbu pa nisam izabrala tu. Kad smo zakazali sledeći datum opet sam razmišljala o Berti, ali mi nikako nije legla ideja da platim iznajmljivanje haljine 2000-2500 €, da nosim i vratim, pa sam počela da razmišljam o nekoj kojoj ću da kupim“, priča nam Anđela.

Foto: Doroteja Tipšin

Na kraju su presudile savršene Jimmy Choo cipele koje je Anđela kupila pre haljine. A odlučila se da venčanicu najzad sašije u studiju Albina Dyla. Međutim, imala je neprijatno iskustvo.

„Prvi put kada sam otisla kod njih u atelje, tačno sam znala šta hoću, oni su imali nešto slično ali sam ja tražila da moju sašiju drugačije po mojoj zamisli. Što se priprema tiče, blaga katastrofa, za prvu probu su mi umesto haljine sašili top, onda za drugu probu su mi sašili prekratku haljinu. A onda su prestali da se javljaju na telefon i da mi odgovaraju na poruke, od prilike jedno pet dana oni meni nisu odgovarali i nisu se javljali, dok drugarica iz Pristine nije otišla kod njih u atelje da vidi da šta se dešav. Zakazali su mi sledeću probu četiri dana pred svadbu. I tad haljina opet nije odgovarala i dogovor je bio da mi je opet preprave da bude gotova dan pred svadbu“, iskreno priča Anđela.

Foto: Doroteja Tipšin

Haljina je stigla tek veče pred venačanje – ali je bila savršena.

„Svi su me pitali šta ako ne bude odgovarala, ali rekla sam da ja nemam opciju da ne odgovara, ona mora da bude dobra. Da sumiramo, celo iskustvo sa Albinom je bilo lose i neprofesionalno, a haljina je na kraju bila savršena“, kaže Anđela.

Foto: Doroteja Tipšin
Foto: Doroteja Tipšin

Anđela kaže da se u neobičnoj venčanici osećala kao kraljica.

„Nikad sebi lepša nisam bila nego tog dana, ne bih menjala baš ništa. Venčali smo se godinu dana pre svadbe, tako da su tog dana bili svatovi, dolazak po mladu i veselje. Veselje se održalo u sali u Paraćinu, koja nije ličila na sebe, zahvaljujući magičnoj dekoraciji koju je radio Zvezdan Jovanović. Glavni utisak mi je da sam pravila svadbu sa čovekom svog života okružena svim ljudima koje volim i da je bilo mnogo veselo“, priča Anđela.

Foto: Doroteja Tipšin

Najzad, Anđela svim mladama savetuje da ne nose teške venčanice u kojima neće moći da se kreću, već nešto u čemu će im biti prijatno.

„Najbitnije je da ustanete odmorne i raspolozžne, da ne dozvolite da Vam se iko meša, to je vaš dan i treba da se osećate kao kraljice“, poručuje ona.

Foto: Doroteja Tipšin

***

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram