Dženifer Aniston preterala, izgleda kao šargarepa

Moda i lepota 11. feb 202114:06 > 11. maj 2021 12:10
Foto: EPA/JIMMY MORRISON, Promo

Dženifer Aniston se godinama redovno sunčala bez zaštite i u solarijumu, a onda se pre nekoliko godina uplašila za svoje zdravlje. Od kad je na koži primetila fleke, prešla je na kreme i sprejeve za samopotamnjivanje sa kojim i dan danas ume da pretera.

„Pre nekoliko godina sam imala intervenciju sama nad sobom u vezi sa sunčanjem. Rekla sam sama sebi – bolje prestani dok imaš prednost. Dok sam bila dete nisam mazala kreme sa zaštitnim faktorom i zbog toga najviše žalim“, rekla je Aniston.

Ne mnogo pre nego što je donela tu odluku vrlo glasno je govorila o benefitima UV zraka.

„Iskreno, zvučaće smešno ali svakodnevno sunčanje od 20 minuta je stvaro važno zbog vitamina D. Sad imamo manjak vitamina D zbog svih krema sa zaštitnim faktorom“, rekla je, a onda se ipak prešaltovala na sprejeve i kreme.

Ovih dana pojavile su se njene nove fotografije na kojim ima ten boje šargarepe ali to nije prvi put da je preterala sa samopotamnjivanjem.

Dženifer Aniston
Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Setimo se pet varijanti naslovnica InStyle magazina i one jedne na kojoj je Džen bila izuzetno tamna, što je čak i za one koji vole preplanulu kožu bilo previše, pa je gomila ljudi kritikovala i urednicu magazina što je Aniston „pokušala da pretvori u Dženifer Lopez“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine)

S godinama Džen je primetila posledice prekomernog sunčanja.

„Dobila sam male fleke od sunca, samo su počele da iskaču. Čak mi se i tekstura kože menjala. Zato sam počela da koristim sprejeve za samopotamnjivanje kad god mogu, a na plaži uvek mažem kreme sa zaštitnim faktorom 60“, rekla je.

Kako vam se sviđa njena nova – šargarepa boja? I da li se sećate kad je njen voljeni Ros iz Prijatelja imao isti incident u čuvenoj epizodi?

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram