Džejn Fonda u 82. godini zvezda nove Gucci kampanje

Gucci bilbord
Foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Gucci je lansirao svoju najnoviju globalnu kampanju, za prvu kolekciju iz Circular Lines linije, a Džejn Fonda je jedna od poznatih ličnosti koja im je zaštitno lice.

Na ulicama Milana, Londona, Njujorka i Hongkonga osvanuli su bilbord murali na kojim Džejn Fonda u karakterističnoj pozi gleda u kameru noseći žutu Gucci torbu koja celoj fotografiji daje odličan kontrast.

Poznat kao Gucci Off the Grid, ovaj asortiman potpisuje kreativni direktor brenda, Alesandro Mikele i akcentuje njihove napore i fokus na održivosti. Kako stoji u zvaničnom press saopštenju brenda, „Gucci Off the Grid koristi reciklirane, organske, bio-bazirane i održivo dobijene materijale, uključujući econyl regenerisani najlon napravljen od otpadaka“.

Gucci
Foto: Gucci via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Za kampanju, slavna modna kuća angažovala je velika imena i talente kao što su Džejn Fonda, Lil Nas X, King Princes, Mijavi i Dejvid de Rotšild, i njih možemo videti u najnovijim komadima. Štaviše, piktorijal, na kom je radila Harmoni Korin, a koji je osmilio Alesandro Mikele, predstavlja nam kontrastne gradske elemente od betona i stakla, koji postoje zajedno sa prirodom i zelenilom, piše Luxlife.

Pročitajte još:

„Zamislio sam nas kako gradimo kućicu na drvetu u samom centru grada, svi zajedno, poput dece koja se igraju u parku“, izjavio je Alesandro Mikele.

Gucci će takođe lansirati i interaktivni element u svojoj aplikaciji, gde ljudi mogu uraditi kviz o proizvodnom procesu kolekcije, dok takođe mogu praviti virtuelne kućice na drvetu, otključavati pozadine za telefon i deliti svoja dostignuća na društvenim mrežama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram