Džej Lo u haljini koja nikome ne stoji dobro

Dženifer Lopez
Dženifer Lopez; Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez vraća se glumi i u Dominikanskoj Republici, gde započinje snimanje filma pod radnim nazivom "Shotgun Wedding". I možda će haljina koju šeta ovih dana nekog i podsetiti na venčanicu, ali - utisak je da više liči na pokretan oblak, bez oblika.

Uoči odlaska u Dominikansku Republiku Džej Lo je izašla na ručak sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom i menadžerom Benijem Medinom, a za popodnevni izlazak izabrala je haljinu vrlo ležernog kroja koja se nije preterano svidela njenim pratiocima.

lopez
Lopez; Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela, prozirna, lepršava haljina volumiziranih rukava i asimetričnog kroja duža je sa zadnje strane, tako da se bukvalno vuče po zemlji. Ipak, ne ostavlja utisak elegancije i stila.

Pročitajte još:

Previše vrećasta, jedan je od blažih komentara. „Izgleda kao duh“, kažu neki. Treći će je uporediti s kućnom ili haljinom za plažu… A mnogi će konstatovati da ovakva kreacija, preterano lepršava i nezgodne dužine, ma koliko bila prijatna za nošenje zapravo nikome i ne može da stoji dobro.

Dženifer ju je iskombinovala s vrtoglavo visokim sandalama modne kuće Gucci u istoj boji i torbom modne kuće Christian Dior, a na licu je nosila belu masku sa svetlo roze cvetovima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram