Dve najzgodnije žene u Holivudu su obukle „pauk haljine“ i ne zna se koja je lepša

Dakota Džonson
Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dve boginje na crvenom tepihu, Dakota Džonson i Sidni Svini, obukle su haljine koje nemaju konkurenciju. Zajedno su se pojavile na premijeri filma Madame Web i zasenile sve prisutne.

Glumica Dakota Džonson je jedna od retkih žena u Holivudu koja je uvek stilizovana besprekorno. Ovih dana na premijeru svog novog filma Madame Web došla je u spektakularnoj „pauk haljini“, a sličnu kreaciju ponela je i njena mlađa koleginica Sidni Svini.

Dakota i Svini
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dakota je nosila srebrnu, mrežastu haljinu koja je izrađena od svetlucavog materijala i ima dubok dekolte. Ispod haljine je nosila bodi u boji kože, a uz sve to je kombinovala crne štikle sa otvorenim prstima. Ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit odlučila se za minimalne aksesoare, odnosno nosila je samo belu ogrlicu sa priveskom i diskretan prsten od belog zlata sa dijamantom, čija cena je 8.120 dolara.

Dakota Džonson
Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dakotina Gucci haljina je inače za ovu priliku pravljena po meri, a sandale su takođe Gucci.

Sidni
Foto: Lumeimages.com / Avalon / Profimedia

Sidni Svini je obukla seksi haljinu bez bretela sa gornjim delom koji podseća na korset i svetlucavim crnim detaljima koji asociraju na mrežu, a u donjem delu ima rese.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram