Duple farmerke: Novi hit koji ćete ili mrzeti ili obožavati

Kajli Džener
Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Fotografija koju je Kajli Džener postavila na Instagram je podelila njene obožavaoce zahvaljujući pantalonama koje nosi.

Da li Kajli nosi duple farmerke? Dva pojasa su zbunjujuća, čini se kao da ispod prvih ima trenerku. Ipak, ono što vidite su jedne farmerke francuske modne Jacquemus.

Model se zove „slojeviti“ Felix i debi su imale na reviji jesen 2020. Rajsferšuls može da se skine i otkrije šorts koji je ispod, a tako su i manekenke na pisti nosile ovaj komad.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Nije lako uklopiti ostatak autfita uz ove farmerke, ali Kajli je izvela spretan modni menavar uz pomoć kropovanog topa brenda Cult Gaia, nakita u boji zlata, Christian Dior naočara i Air Force One patika.

Pročitajte još:

Tu je kao višnja na torti i mini torbica Jacquemus.

Kako biste vi nosili ove farmerke? I da li biste ih uopšte kupili?

Inače, priča o brendu Jacquemus je dosta atipična.

Sopstveni brend, Simon Porte Jacquemus (28) osnovao je sa svega 19 godina. Prestižnu LVMH nagradu dobio je za gallic—think-breton štafte, a o njegovim mikrotašnama je počelo da se priča kad ih je ponela Rijana.

Ne krije da voli što je komercijalan, mada ga mnogi svrstavaju u konceptualne umetnike i kažu da lebdi između asimetričnih, dekonstuisanih krojeva i damskih linija.

Njegov minimalizam nastao je zbog nedostatka sredstava.

„Kad sam počeo da razvijam svoj brend, minimalizam je bio više neophodan nego planirani koncept garderobe. Nisam imao mnogo novca, ali sam morao da uradim najbolje što mogu. Tako sam jednom prilikom krojačicu zavesa zamolio da sašije suknju sa visokim strukom, ali bez džepova i dugmadi, jer je to bio dodatni materijal, u tom trenutku za mene veoma skup. Dakle, minimalizam je bio jasna referenca i nastao je iz nedostatka sredstava“, rekao je.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram