Duel udovica Muamera Zukorlića koji zapravo želimo da gledamo

Elma Elfić Zukorlić i Belkisa Crnovršanin Foto: printscreen/youtube/Univerzitet u Novom Pazaru/Instagram/ belkisacrnovrsanin

Ko ima bolji stil?

Muftija Muamer Zukorlić imao je tri supruge – Umeju, Elmu i Belkisu. Iako sve tri nose hidžabe, koji su mahom u crnoj boji, Elma i Belkisa znaju ostalim odevnim predmetima da začine stajlinge.

Elma Elfić Zukorlić je profesorka na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru i druga supruga muftije Muamera sa kojim je rodila četvoro dece. Elma se često pojavljuje u medijima, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati više od 40.000 ljudi, sa kojima rado deli trenutke iz svakodnevnog života, ali i prefinjene modne kombinacije.

Iako je mahom u tamnim bojama, Elma ume da nas iznenadi i kombinacijama u razigranim tonovima.

Povodom svog rođendana, ona je objavila fotografiju sa crnim hidžabom i crnom satenskom košuljom, a pravo osveženje je bila plisirana dugačka suknja u ciklama tonovima.

Još jedan veseliji autfit Elma je nosila povodom Nacionalnog dana Švedske u ambasadi ove države u Beogradu. Tom prilikom je nosila dugu šarenu haljinu koju je ukrasila tankim, elegantnim kaišom. Međutim, pored ove prefinjene haljine, svima je za oko zapala Chanel bela troba sa zlatnim detaljima.

Elma je nedavno objavila fotografiju u bež kombinaciji, a ovog puta na glavi nije imala crnu maramu, već u istoj nijansi kao ostatak autfita. Plisiranu suknju je iskombinovala sa elegantnim sakoom u istoj boji ispod kog je nosila belu rolku. Imala je i moderne naočare za sunce, kao i beli sat.

Za razliku od Elme, treća supruga Belkisa Crnovršanin više nije aktivna na Instagramu, ali i ona često zna da začini modne kombinacije skupocenim detaljima. Belkisa je završila Pedagoški fakultet u Novom Pazaru, nakon čega je upisala i master studije istog fakulteta, a u svom rodnom gradu važi za jednu od lepših žena.

Belkisa Crnovršanin Foto: Instagram/ belkisacrnovrsanin

Iako je sve fotografije sem jedne obrisala sa svog naloga na Instagramu, Belkisa je poznata kao neko ko je često objavljivao slike u luksuznim i markiranim stvarima.

Jednom prilikom je nosila Balenciaga sako od 10.000 evra, a nedavno je podelila i snimak iz poršea.

Njene modne kombinacije su mahom u crnoj boji, ali određenim komadima voli da ih razbije. Jednom prilikom je nosila preko crne košulje haljinu sa motivima crvenog i roze cveća. Na svim slikama je jače našminkana i vidi se da vodi računa o fizičkom izgledu.

Belkisa Crnovršanin Foto: Instagram/ belkisacrnovrsanin

Još jedan crni stajling je upotpunila Louis Vuitton maramom u belim tonovima, a ovom prilikom je bila našminkana u braon nijansama sa deblje izučenim ajlajnerom.

Belkisa Crnovršanin Foto: Instagram/ belkisacrnovrsanin

Belkisa nije aktivna ni na Fejsbuku, ali na jednoj od fotografija obučena je po poslednjim modnim trendovima. I ovog puta, crn autfit, u kombinaciji sa belom torbom i bež cipelama, koje nose sve popularne influenserke, ukrao je pažnju. Na glavi je imala velike naočare za sunce sa zlatnim detaljima, a u opisu fotografije stoji zanimljiv citat.

„Naša se priča sastoji od svih neizgovorenih riječi“.

I dok se Elma i Belkisa često pominju u medijima, Umeje, prve supruge muftije Zukorlića, u javnosti skoro da nema. Retko se pojavljuje, a poslednji put je mogla da se vidi na komemoraciji u Beogradu, održanoj povodom smrti Muamera. Umeja je iz Palestine, a sa pokojnim suprugom se upoznala tokom Muamerovog školovanja u Jordanu. Ona danas živi u Novom Pazaru sa decom.

***

BONUS VIDEO: Majdini autfiti za pet dana putovanja – šta da spakujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram